Mavi, bir yıldan en az bir süredir tanıdığınız ama hayatınızı tamamen değiştiren, sizi geliştiren, iyiğinizi isteyen, her kötü anınızda yanınızda olan, saatlerce sıkılmadan konuştuğunuz ve sizi gerçekten mutlu eden kişi.
Astroloji & Burçlar konusunda 8,2b cevap paylaştı.
En son gittiğim lisenin müdür yardımcısı vardı. Atıldığım okulda doğru düzgün not alamazken, lise okumayı düşünmezken o adam sayesinde üniversite de 35 bine girmiştim.
Bazı dönemlerde kopukluklar yaşasakta bir buçuk sene boyunca birlikte olduğum birisi var. Bu birliktelik öncelikle çok güzel bir arkadaşlıkla başladı. Aylarca birbirimizin her türlü kahrını çektik. İyi günde ya da kötü günde hep birlikte olduk. Dediğin gibi arada kopukluklar olsa da yine de her defasında birbirimize bulduk. Şimdi yolumuza daha farklı bir şekilde devam ediyoruz. Varlığı ve her şey için kendisine teşekkür ediyorum.
Bu özelliklerde birisi hayatıma girmedi. Girmiş olsa aşık olmuş olurdum diye düşünüyorum. Kendi renklerimi, yine kendim boyadım. Nefes alıp verdiğim her tarihte bu böyleydi.
Kampüste top oynarken genelde kızlara falan pek bakmam o gün yine bakmıyodum, neyse işte topa uzanırken yere düştm solumdaki kız birşeyim olup olmadıgını sorunca gözlerine baktm okyanus, dahada bulamadm onu insallah seneye, ama tek gözlerini hatrlıyorum birazda tatlı yanaklıydı galiba😊