Zehirli karakterli insanlar çıkıyor bazen yolunuza. Hayatınızdan nasıl çıkartırsınız daha fazla samimi olmadan ve düşmanlığından korunarak? #TubaSueda 🍀🍀
Zehirli karakterli biri karşınıza çıkarsa ondan nasıl uzaklaşırsınız?
Onun geçtiği sokakları, onun olduğu çevreyi, onla mevcut gelen her olay ve durumdan kendini koruyarak , misal o kişinin sürekli kullandığı tercih ettiği bir yer konum var ise nerden geçebileceğini, karşılanacağını dair bir şeyler hisedebiliyorsan , karşılaşmak ve selamlaşmak zorunda değilsin, bunu yapmak için düşmanca bir tavır sergilemenize de gerek yok.. Üzmeden kırmadan hissettirilmeden mesafesini ve sınırınızı siz kendiniz belirleyebilirsiniz bu saygısızlık veya düşmanca bir davranış kabul edilemez, herkes kendi isteklerini ve yaşam tarzını beğendiği, kişilik ve karakter analizini yaptığı, huzur ve sevgi duyduğu insanları tercih etmek zorunda.. Bu düşmanlık olarak algılanamaz , aslolan burada: " Seviye koruma ve duvar örme olayı " bence..🙂👍
Umursamayarak. Davranışlarını, karakterini, yanlış anlamalarını, görmezden gelmek gerekiyor. Onu ne kadar gözünde büyütürsen o kadar büyüklenir. Ona kendini büyütme fırsatı veren kişinin kendi gözleridir. O yüzden fark ettiğin anda büyütmek yerine görmezden gelmek en mantıklısı:-)
Zehirli bir yılan olduğunu fark ettiğim an mesafeyi korurum. Her şey mesafeyi iyi ayarlamakla başlıyor. Baştan o mesafeyi korursan, sonradan "nasıl uzaklaşırım" derdin de olmaz.
Ezer geçerim hiç kimse bana benim müsade ettiğimin dışında bir davranış veya lafta yaklaşamaz kaç yıllık arkadaşım var benim yani 15 yıllık arkadaşım benimle küfürlü konuşsun ezerim yeminle kaldık zehir mehir boş işler ne kadar yakın olursam olayım kimse haddini aşamaz kimseye müsade etmedim etmem gevşek gevşek muhabbetleri
Merhaba. Zehirli, kötü karakterli kişilerden hemen uzaklaşıyorum. Nasıl mı uzaklaşırım karakterinin bana uygun olmadığını söyleyip tıpkı toksit arkadaşlık gibi