21 yaşındayım. Beni zorla imam hatipe gönderdiler başımı kapatıp, Lisede hırslı bir insandım, kendi kendime İngilizce öğrenmeye çalışıyordum, kursa gitmek istedim göndermediler halk eğitiminkine gitmek istedim ona da yol parası vermediler gidemedim, benimle hep dalga geçtiler, okuyup bi yerlere gelemeyeceğim boş şeylerle uğraştığım konusunda, oldukça yobaz insanlar çünkü, ben de hep onları kafaya taktım hep hevesim kırıldı eski hırsım kalmadı, daha da ileri giden sorunlarımız oldu annem bana psikolojik şiddet uygulamaktan başka bir şey yapmadı ömrüm boyunca, sebepli sebepsiz dövdü. Lise bitti üniversiteye geçtim başka şehire göndermeyiz dediler yine gidemedim, çöktüm, o sene int*hara karar verdim ama yapamadım, işte lise bittiği zamandan beri evdeyim, hiçbir şey yapmıyorum eski hırsım çabam yok hayata karşı, ölümden sonraki hayatın belirsizliğinden korkmasam bir dakika durmam. Hayatımı kendi ellerimle b. k ettim, sırf cesaretsiz olduğum için, oysa şu an belki de daha farklı bir hayatım olabilirdi belki 2. 3. Dilimi öğreniyor olurdum, başımı açmış olurdum istediğim hayatı yaşardım elimde de bir mesleğim olurdu. Bu sene yine üniversite sınavına giricem öylesine, bir şey olmaz biliyorum iki yıllık kazanıp gidicem. Kısaca sırf korktuğum onları dinlediğim için hayatımı b. k ettim şimdi de yine onlara muhtaç sürünüyorum, kaybettiğim zamanın enkazı altından kalkamıyorum. Yapayalnızım.
Güncellemeler
+1 yıl
Artık eski gücüm kuvvetim yok, keşke eskisi kadar hırslı tutkulu olabilsem
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar