Kişilik & Karakter Resimde gördüğünüz 3 kelime sizin olacak, bunlar hangileri? вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 216 Yapay Zekaya Sor Evet,Karpuz, keklik ve takipçi. Gerçekten en çok ihtiyacım olan şeylerdi 🙄 Resimde gördüğünüz 3 kelime sizin olacak, bunlar hangileri? Cevapla Resim Soruları Takip Soruları Beğen Paylaş Takip Et 27 kişi beğendi
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Ben bunu beğenmedim 😏😏Üç değişik yerde de karpuz mu çıkar yaa😬😬Neyse sonunda seyahat ve mutluluk buldum 🤦♀️ 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Karpuz klasik oldu :D Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Para karpuz çile.Anasını satayım bu 3 elementi ben nasıl denk getirdim. 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Farkın, tarzın Yorumla MadagaskarAslanı +1 yıl Seni love you beybi 🖤 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Para, neşe ve ayrılık. Neyin ayrılığıysa sanki manit var😃 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Dur olur belki :D Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Başarı, para ve neşe 🤔 zaten benim.. şükür 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Maşallah şeker Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl ☺️ Yorumla
Neveaşıkbiri Takip Et FenomenMaster Yaş: 23 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,1b cevap paylaştı. Para karpuz laf, sırayla gittim ben 😄 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl :D :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Aşk, mutluluk, sevgi 1 0 Yorumla
sssicaksutlukahvem Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl AldatılmakKerizlikBıdıkBıdık birisi mi keriz yerine koyup aldatacak yani? Bu anlamı mı çıkarmalıyım buradan? 😒 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bence o sağlığın için bir anlam çıkarma Yorumla sssicaksutlukahvem +1 yıl ShdhdjBence de en sağlıklısı o, tamam o zaman hiç olmamış gibi davranalım.🙄 Yorumla
niceness Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Karpuz, değişim, aldatılma. İlk ikisine okeyim de aldatılma hiç olmadı şimdi. Neyse ki ihanetine uğrayacağım özel biri yok hayatımda. 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Şanslısın diyeyim o halde Yorumla
BayanOlric Takip Et FenomenGuru Yaş: 32 +1 yıl Sağlık para karpuz Gidiyimde bir karpuz alıyım bari bu ara sürekli karşıma çıkıyor.Bir işaret olmalı:) 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl ahaha bence de :D Yorumla
_Ćamdànnesneé_ Takip Et FenomenGuru Yaş: 33 +1 yıl Mutlululuk , çile , aldatılma. 🙄 Bu kadar mantıklı bir üçleme olamazdı. 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Harika :D Yorumla
Blondesmann Takip Et FenomenMaster Yaş: 27 +1 yıl Karpuz, başarı, değişim… Karpuzun bu iki kelimeyle olan bağlantısını gel de çöz şimdi 🙄 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. 2 kere karpuz bir kere kariyer gördüm. Nedir bu karpuz kelimesi 😂 1 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl karpuz-mutluluk-karpuz 😀 Allahtan yaz ve karpuz ne şahane nimet 😅 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Orası öyle 😊 Yorumla
Pudralı Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 439 cevap paylaştı. Şansızlığım kendini bu kadar mı belli eder adhhsh karpuz, ayrılık, karpuz gördüm 😀 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Şans 😃 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl karpuzmutlulukaşk ne alaka bunlar ya xoskxkdkxks 1 3 Yorumla Coraline-0 +1 yıl Buldummm karpuzla aşk yaşayıp mutlu olcazz😃😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Fanteziye bak 😂 Yorumla Coraline-0 +1 yıl 😎😎😎😎 Yorumla
dikenliyıl Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 641 cevap paylaştı. KarpuzMutlulukTatil İlk ikisi var zati sonuncusu da oldu mu tamam 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl ahaha :D Yorumla dikenliyıl +1 yıl Sana ne cıktı Yorumla
kanya_ Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Aldatılma yav niye 😕BaşarıKarpuz hsndjd ne alaka ya çok canım çekti 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Olsa da yesek :D Yorumla
_betz_ Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sağlık Aldatılma Evlilik Sırasıyla bu üç kelimeyi gördüm. Hadi hayırlısı. 😅 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl hayırlısı :D Yorumla
Plüton9 Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl aldatılma keder çile en sevdiğim de bıdık ahajsbs 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl ahaha :D Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl BıdıkKariyerAldatılma Djdnfkdnfjndjfndkfmrlfmrmf 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Bıdık :D Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl Buyrun benim dhdhdhd Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Kariyer , tatil ve adldatılma ah hiç şasırmadım sevgilik yok olmadıda ama olsa kesin aldatılırdim kesin 2 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl ahahaha :D Cevap sahibi +1 yıl Benim hayatımin özeti bu
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne para karpuz değişim. 1 0 Yorumla
AşkıÖldürmek Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Para, karpuz, adatılma 🤷🤣 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Karpuz herkese çıktı :D
sweyzy Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 90% +1 yıl Sevgi, mutluluk, sağlık.- En önemli üçlüyü yakaladım sanırım, 4. bir seçenek de para olsaydı fena olmazdı ya 😂. 1 0 Yorumla
SadeTurkKahvesi00 Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Sevgi mutluluk aşk gördüm de Sonradan gözüme çile, kerizlik ve aldatılmak ilişti ve tüm bunları 1.5 saniye içinde gördüm 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Sevgi, başarı ve karpuz 😄 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Karpuz olmazsa olmaz zaten :D Yorumla
cayadabekleriz Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Karpuz, kariyer, aldatılma kffkkfkd aldatıldıktan sonra karpuz ikramı olacaksa demek ki. Serin serin iyi olur. 1 0 Yorumla
anyaozturk22 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl SeyahatAşkEvlilikBayramdan sonra tatile çıkacağım, orada biriyle tanışıp evlencez falan mı? 2 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl İnşallah 😂 Yorumla
ahmellos Takip Et Xper 4 Yaş: 31 , eic 91% +1 yıl Karpuz, değişim, tatil.Tam da ihtiyacım olan 3 şey. 😂🌸 2 0 Yorumla
simgee_yuuna Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Karpuz, kariyer, başarı;Karpuz ne alaka dkhsksjs 2 1 Yorumla simgee_yuuna +1 yıl Karpuz bana başari getirecek tüm gün boyunca düşünüp aklima gelen şey bu Yorumla
Yağmur_hafsa Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 82% +1 yıl Seyahat , mutluluk, başarı ilk ikisine ihtiyacım var kesinlikle 1 0 Yorumla
Serenay78 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Seyahet. Sevgi. Ask ❤️Şu an sadece hakikaten şunlara ihtiyacım var lütfen bana doğru gelsinler🙏 1 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 629 cevap paylaştı. Para, karpuz, umut. Karpuz kamyonu mu alayım seyyar, oradan mı zengin olucam ne bu şimdi 1 0 Yorumla
Sorusormayageldimben Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Sevgi değişim ayrılık? Hayatıma edilecek yine heralde 1 0 Yorumla
Kafkas001 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl ParaKarpuzKariyerGelme artık lan karpuz, ne zaman görsem yemiş gibi şişiyorum 1 0 Yorumla
aysslay Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Bie karpuzum olacak Bir kariyerimBirde başarıHarika daha ne olsun be güzelin 1 0 Yorumla
Hellboy29 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 58% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,9b cevap paylaştı. Kariyer, karpuz, sevgi hepsi benim olsun çok iyi 3 şey seçtim hadi inşallah. 1 0 Yorumla
FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Seyehat, kariyer, çile. Valla olur mu olur ben ikna oldum. 😄 1 0 Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben hala 2 saattir aradığım üç kelimeyi bulamadım evli mutlu çocuklu 😂😂😂 1 1 Yorumla varrohincco +1 yıl Bu soruyu hazırlayanin gelecekteki kayinpederi kesin karpuz tüncari çıkacak o yüzden bu kadar karpuz çıkıyor demekki 😂 narcos kayinbeder karpuz tüncari mi yoksa millete karpuz yesinler diye mi hazirliyorsun soruları 😇 Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Mutluluk başarı karpuz ahshs daha ne isteyebilirim ki 😭 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Başarı-Para-Bıdık çok mantıklı kendi gözümü seveyim ve tebrik edeyim gerçekten. 😂 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl başarı sağlık ayrılık kdjdjd ayrılık hep ben de zaten 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Mutluluk, aşk, evlilik 1 0 Yorumla
seymabasu1 Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Karpuz karpuz kariyer 1 1 Yorumla Kafkas001 +1 yıl Bu gidişle bostanımız olacak Yorumla
ToNightIsTheNight Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 678 cevap paylaştı. Kariyer Aldatılma Çile; Daha önce hiç aldatılmadım keşke aldatılsam diyordum zaten. 1 0 Yorumla
u 27esmerim Takip Et FenomenMaster Yaş: 38 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,8b cevap paylaştı. Mutluluk aşk başarı 2 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Oo ne güzel Yorumla u 27esmerim +1 yıl Bulursa güzel Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Sevgi, tatil, kariyer.Hadi inşallah. 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hadi bakalım Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Mutluluk sağlık başarı 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Hadi inşallah :D Yorumla
nuronlinecom Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 655 cevap paylaştı. TatilKariyerEvlilik 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl güzel güzel Yorumla
1a9y0ç3a Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kerizlikten sonra bakmak istemedim 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl ahaha :D Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Basari , Sağlık ve Karpuz 🤷♀️ 1 2 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Karpuz şart :D Yorumla SSerzeniSS +1 yıl Valla onu gördüm, bir yerde daha bu soruyu görmüştüm, yine karpuz çıktı.. Bence sıcağın verdiği bir bilinç altı dürtüsü 🤣 Yorumla
serenay1995 Takip Et Yoda Yaş: 30 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 353 cevap paylaştı. Para, kariyer, tatil 😂😂😂 1 1 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Ne güzel Yorumla
elifsenekci Takip Et Xper 4 Yaş: 24 +1 yıl Sağlıklı olacağım neşeli olacağım sonra her şey kötü gidecek ve aldatilacağim. çok güzelmis 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
46Cevap
Ben bunu beğenmedim 😏😏
Üç değişik yerde de karpuz mu çıkar yaa😬😬
Neyse sonunda seyahat ve mutluluk buldum 🤦♀️
Karpuz klasik oldu :D
Para karpuz çile.
Anasını satayım bu 3 elementi ben nasıl denk getirdim.
Farkın, tarzın
Seni love you beybi 🖤
Para, neşe ve ayrılık. Neyin ayrılığıysa sanki manit var😃
Dur olur belki :D
Başarı, para ve neşe 🤔 zaten benim.. şükür
Maşallah şeker
☺️
Para karpuz laf, sırayla gittim ben 😄
:D :D
Aşk, mutluluk, sevgi
Aldatılmak
Kerizlik
Bıdık
Bıdık birisi mi keriz yerine koyup aldatacak yani? Bu anlamı mı çıkarmalıyım buradan? 😒
Bence o sağlığın için bir anlam çıkarma
Shdhdj
Bence de en sağlıklısı o, tamam o zaman hiç olmamış gibi davranalım.🙄
Karpuz, değişim, aldatılma. İlk ikisine okeyim de aldatılma hiç olmadı şimdi. Neyse ki ihanetine uğrayacağım özel biri yok hayatımda.
Şanslısın diyeyim o halde
Sağlık para karpuz
Gidiyimde bir karpuz alıyım bari bu ara sürekli karşıma çıkıyor.
Bir işaret olmalı:)
ahaha bence de :D
Mutlululuk , çile , aldatılma. 🙄 Bu kadar mantıklı bir üçleme olamazdı.
Harika :D
Karpuz, başarı, değişim… Karpuzun bu iki kelimeyle olan bağlantısını gel de çöz şimdi 🙄
2 kere karpuz bir kere kariyer gördüm. Nedir bu karpuz kelimesi 😂
karpuz-mutluluk-karpuz 😀 Allahtan yaz ve karpuz ne şahane nimet 😅
Orası öyle 😊
Şansızlığım kendini bu kadar mı belli eder adhhsh karpuz, ayrılık, karpuz gördüm 😀
Şans 😃
karpuz
mutluluk
aşk
ne alaka bunlar ya xoskxkdkxks
Buldummm karpuzla aşk yaşayıp mutlu olcazz😃😂
Fanteziye bak 😂
😎😎😎😎
Karpuz
Mutluluk
Tatil
İlk ikisi var zati sonuncusu da oldu mu tamam
ahaha :D
Sana ne cıktı
Aldatılma yav niye 😕
Başarı
Karpuz hsndjd ne alaka ya çok canım çekti
Olsa da yesek :D
Sağlık
Aldatılma
Evlilik
Sırasıyla bu üç kelimeyi gördüm. Hadi hayırlısı. 😅
hayırlısı :D
aldatılma keder çile
en sevdiğim de bıdık ahajsbs
Bıdık
Kariyer
Aldatılma
Djdnfkdnfjndjfndkfmrlfmrmf
Bıdık :D
Buyrun benim dhdhdhd
Kariyer , tatil ve adldatılma ah hiç şasırmadım sevgilik yok olmadıda ama olsa kesin aldatılırdim kesin
ahahaha :D
Benim hayatımin özeti bu
Kızlar Bir Adım Öne para karpuz değişim.
Para, karpuz, adatılma 🤷🤣
Karpuz herkese çıktı :D
Sevgi, mutluluk, sağlık.
- En önemli üçlüyü yakaladım sanırım, 4. bir seçenek de para olsaydı fena olmazdı ya 😂.
Sevgi mutluluk aşk gördüm de
Sonradan gözüme çile, kerizlik ve aldatılmak ilişti ve tüm bunları 1.5 saniye içinde gördüm
Sevgi, başarı ve karpuz 😄
Karpuz olmazsa olmaz zaten :D
Karpuz, kariyer, aldatılma kffkkfkd aldatıldıktan sonra karpuz ikramı olacaksa demek ki. Serin serin iyi olur.
Seyahat
Aşk
Evlilik
Bayramdan sonra tatile çıkacağım, orada biriyle tanışıp evlencez falan mı?
İnşallah 😂
Karpuz, değişim, tatil.
Tam da ihtiyacım olan 3 şey. 😂🌸
Karpuz, kariyer, başarı;
Karpuz ne alaka dkhsksjs
Karpuz bana başari getirecek tüm gün boyunca düşünüp aklima gelen şey bu
Seyahat , mutluluk, başarı ilk ikisine ihtiyacım var kesinlikle
Seyahet. Sevgi. Ask ❤️Şu an sadece hakikaten şunlara ihtiyacım var lütfen bana doğru gelsinler🙏
Para, karpuz, umut. Karpuz kamyonu mu alayım seyyar, oradan mı zengin olucam ne bu şimdi
Sevgi değişim ayrılık? Hayatıma edilecek yine heralde
Para
Karpuz
Kariyer
Gelme artık lan karpuz, ne zaman görsem yemiş gibi şişiyorum
Bie karpuzum olacak
Bir kariyerim
Birde başarı
Harika daha ne olsun be güzelin
Kariyer, karpuz, sevgi hepsi benim olsun çok iyi 3 şey seçtim hadi inşallah.
Sağlık
Karpuz
ParaKızlar Bir Adım Öne
Seyehat, kariyer, çile.
Valla olur mu olur ben ikna oldum. 😄
Ben hala 2 saattir aradığım üç kelimeyi bulamadım evli mutlu çocuklu 😂😂😂
Bu soruyu hazırlayanin gelecekteki kayinpederi kesin karpuz tüncari çıkacak o yüzden bu kadar karpuz çıkıyor demekki 😂 narcos kayinbeder karpuz tüncari mi yoksa millete karpuz yesinler diye mi hazirliyorsun soruları 😇
Mutluluk başarı karpuz ahshs daha ne isteyebilirim ki 😭
Başarı-Para-Bıdık çok mantıklı kendi gözümü seveyim ve tebrik edeyim gerçekten. 😂
başarı sağlık ayrılık kdjdjd ayrılık hep ben de zaten
Mutluluk, aşk, evlilik
Karpuz karpuz kariyer
Bu gidişle bostanımız olacak
Karpuz, başarı, değişim 😎
Karpuz, sağlık, sevgi...
Tatil, kariyer, karpuz.
Kariyer Aldatılma Çile; Daha önce hiç aldatılmadım keşke aldatılsam diyordum zaten.
Mutluluk aşk başarı
Oo ne güzel
Bulursa güzel
Sevgi, tatil, kariyer.
Hadi inşallah.
Hadi bakalım
Mutluluk sağlık başarı
Hadi inşallah :D
Tatil
Kariyer
Evlilik
güzel güzel
Kerizlikten sonra bakmak istemedim
Basari , Sağlık ve Karpuz 🤷♀️
Karpuz şart :D
Valla onu gördüm, bir yerde daha bu soruyu görmüştüm, yine karpuz çıktı.. Bence sıcağın verdiği bir bilinç altı dürtüsü 🤣
Para, kariyer, tatil 😂😂😂
Ne güzel
Mutluluk..
Sağlık..
Kariyer'miş..
sağlık karpuz evlilik..
sağlık ve evlilik olabilir.
Sağlıklı olacağım neşeli olacağım sonra her şey kötü gidecek ve aldatilacağim. çok güzelmis
Karpuz kariyer başarı