Güncellemeler
+1 yıl
Ben kitap okurken bu zamana kadar hep içimden okumuşumdur. Bundan sonra sesli bir şekilde okuyacağım, umarım faydası olur. Herkes sesli kitap oku demiş demek ki bir bildiğiniz var. Bunu uygulayıp da faydasını gören var mı? Günde kaç sayfa veya kaç dakika yapmalıyımm?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Sesli kitap oku çok etkiliyor bide YouTube hitabet ile ilgili videolar izle zamanla duzelir
Teşekkür ederiiim. Önerebileceğin, etkili bir video var mı? Zahmet olmaz ise linkini atar mısın?
youtube.com/c/DiksiyonEray%C3%96zdenAK%C3%87A
Çok sağ oll
Est rica ederim bunlarla basla başka video önerileri de çıkar önüne bide konuşurken konusmana odaklan
Dikkate alacağım. İyi geceleer
İyi geceler
Rahat konuşan ya kasmiycan neysen o başka sacmala gerekiyorsa
Sağlamayacağımı bildiğim için rahat olamıyorum ama
Saçmalayacağımı*
E sacmala seni seven öyle sevsin
Başka biri olmana gerek yok
Uzaktan çok basitmiş gibi görünüyor di mi? Saçmalama deyince saçmalanmıyor. Asosyal büyüdüm, konuşup muhabbet edeceğim çok arkadaşım yoktu, ailem de benimle sohbet etmezdi. Büyüdükçe insanlarla kaynaşmaya başladım ve sohbet ederken sorunlar yaşıyorum, konuya hemen dahil olamıyorum. Konuşunca kelimeleri seçemeyip saçmalıyorum. Sonra kendime kızıyorum bi düzgün cümle bile kuramıyorsun diye. Kimsenin dertlerini küçümsemeyin.
Ben kimseyi kucumsemem yanlış anlıyorsun. once bir kişiyle 2 kişiyle olan ortamlarda konuşmaya calis sonra kalabiliga gir. ben hala asosyalim ve umrumda degil
Bol bol kitap okuyup konuşma egzersizleri yaparak youtubeda bir çok video var
Siz izlediniz mi? Zahmet olmaz ise en etkili olanlarının linklerini atabilir misiniz?
ben izlemedim ben boşluk buldukça kitap okurum biraz benim iş hayatına erken atılmam insanlarla birebir diyalog kurma sürecim de katkı sağladı ki bundan bir kaç sene öncesine kadar 200 kişiye yakın gruba sunum yapıyordum
Ne güzeell. Bende de tam tersi işte asosyal büyüdüm yeni yeni sosyalleşmeye başlıyorum 🤷🏼♀️
şöyle düşün kimse mükemmel türkçe ile akıcı bir şekilde konuşmuyor zamanla oluyor ama bu süreçte bunu kafana takarsan sürekli geriye gidersin akışına bırakmalısın sana birşeyler katacak kitaplar ile bu süreci de desteklersen çok güzel sonuçlar elde edersin umarım
Çok kafama takmıyorum o kadar vasat da değilim fakat sohbet esnasında saçmalayıp utanıyorum. Teşekkür ederim görüş için 🙏🏻
Rica ederim
Konuşma tarzı da önemli dil bilgisi kitabından çıkmış gibi konuşanlar bana sıkıcı gelir
Sesli bir şekilde kitap okumak
Ben uyguladım, çok kaba ve itici konuşurdum ve bunu yapmaya başladıktan sonra konuşmam çok çok düzeldi ve insanlar övmeye bile başladı.
Çok teşekkürlerr darısı benim başımaa🌸
Umarımm :)<3
Rap dinle ve arada bi kendi kendine rap söyle inan çok fena etki edicek baya hizlanirsin
Farklı bir görüş. Teşekkür ederim deneyeceğimm
Kesinlikle denemelisinnnn
😅👍🏻
Ağzına bi kalem al, dilinin altına yerleştir ve kitap oku sesli olarak, zamanla alışırsın
Bol bol kitap okuman lazım.
Çok kitap oku. Yüksek sesle
Daha çok insanla konuş
Diksiyon kursu ve sesli kitap okuma
bol bol kitap oku ve tekerlemeleri söylemeye çalış
Kitap oku
okumak okumak okumak
Bol bol kitap oku
Sesli kitap oku