İyi özellik ve kötü özellik hemen resmin altında yazıyor olacak. Taşıdığımız kimliklere ek olarak kişilik ve karakter yapımızı kısaca anlatan en iyi ve en kötü özellikleriniz yazıyor olsaydı ne yazıyor olurdu?
Kimliklere "en iyi ve en kötü karakter" özellikleriniz yazılsaydı ne yazıyor olurdu?
En iyi özelliğim; insan psikolojisinden iyi anlıyor olmam. Empati yapabilmek, başkalarının yaşantısına/kararlarına saygı duymak, anlayış göstermek bunlardan birkaçı. En kötü özelliğim ise; kindar oluşum.
Kibar, romantik, yardımsever, duygusal, kıskanç, sinirli aynı zamanda sakin, empati yapmayı bilen yerine ve zamanına göre konuşup davranan huysal kötü yönler:sigara kullanmak arada ayda yılda 1 zevkine alkol bazen aşırı kıskanç sabırlı ama bi o kadar da sabırsız aynı zamanda jinekolok bölümünde olduğu için haz noktalarını çok iyi biliyor ve insanlar rahatsız oluyor gibi düşünüyor.
Çok zor bir duygu ben bunu aşana kadar 25 yaşına geldim Yani öyle adaletliyim diyip de olunmuyor maalesef emek sarf etmek çaba sarf etmek belli başlı şeyler yaşamak gerekiyor. Diğer türlü hata yapmaya çok müsait oluyoruz Adaletli demek zaafı olmadan Ödün vermeden adaletli olmak demektir
Katılıyorum. Adaletli olmak en yakınından en uzağındaki insana kadar adil bir pencereden olaylara durumlara bakabilmeyi gerektirir bunu da az insan başarır
Yine cevaplamak istedigim soru ve yine aynı kişi güzel soru soruyorsun demek.. Kimliğim hala eski zaten bende eskiyim 😀 En iyi özelliğim dürüstlük en kötü özelliğim asi olmak..
Her insan kendini iyi ama başkasını kötü sanıyor. Kötü sanılan da kendini kötü saymaz mesela:) yinede kimliklere özelliklerimiz eklenmiş olsa idi "hiç kimlikte ki gibi davranmıyor" diye yargılanırdık:)
Isteyince ustesinden gelemeyecegi bir seyi yok ama akli fikri hep munzurlukta olan insanlari seven cok yipranmis ama hâlâ sevmeye devam eden komik insan
İyi özellik övünmek gibi olmasında: bonkör anlayışlı. sempatiklik. saygili Kötü özellik insanlara güvensizlik, kobralik,(çok güzel laf sokma yetenigi var bende) aşırı kuşkuculuk
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
İyi özellik;hayvanseverlik ve adalet Kötü özellik; aşırı inatçılık ve hırslı