Duruma ve döneme bağlı olarak değişiyor. Bu aralar gerçekten iyi olduğumu düşünüyorum ben bu soruya samimiyetle cevap veriyorum. Açıklamada da belirttiğin gibi bazen iyi olmasak bile adettendir diye bu sorulara iyiyim diye cevap verdiğim dönemler oluyor.
Bazen geçirmek için diyorum bazende harbiden iyi oluyorum. Bunun bir sebebi ise anlatmak içimden gelmediği için geçiştirme modu devreye giriyor. Ancak kimi zamanda iyi değilim, eh işte. keyifsizim dediğim oluyor. Diyorum ya içten gelen olacak ki öyle söyliyim.
Çorap varken ne maskesiymiş? Djdjfj Suratını çorap içinde hayal ettim dur djdjfkf Ben soyarken de gülerim yalnız seni görünce, gülmekten hareket edemeyebilirim djdjdk😂😂😂😂
Ayy lanet olsun bende hayal ettim yaa😳🤦♀️😂ahh çok güldüm yine yaa 🤦♀️😂bende ince çorap yok yalnız kaçık olmayanından getir bak yoksa kaçık yerden burnum çıkar😬😬biz gülerken yakalanarızda 🤦♀️alarmlar öter gülmelerimizden😂😂
Laf olsun diye diyorum, soran sa laf olsun diye soruyor zaten gerçekten düşündüğünden değil. değilim hemde hiç iyi değilim. Kendimi iyi olmaya koşullandırmak için ve konuyu orada kapatmak için diyorum. Değilim desem neyin var diye soracak, anlatmıcam, ısrar edecek. Anlatınca aman ya takma kafaya dertsiz insanmı var dünyada diyecek. .
Ben yakın arkadaşlarıma bazen iyi değilim diyorum ama çok çok nadir. Şu an da soracak olursan stabil, fazla düşünmediğim zaman daha iyi hissediyorum. 🌸
Dışarıya karşı iyi görünmek bize dedemizden yadigar kaldı, herzaman şöyle derdi; derdinize derman olmıcak birine boşuna ağlamayın itibarınız düşer, haklıymış