Şu işte top gibi olurlar ya korkunca Ben bunları çok severim çocukken taşları kaldırıp bunları bulup oynardım elime alıp izler geri bırakırım ama diğer böcekler için fobim var
Sanki diğerleri kulağıma falan girecek Bu daha tatlı Uğur böceğinden bile daha çok korkarım
Güncellemeler
+1 yıl
Size soruyorum siz ne bileceksiniz kahin misiniz kdşepdpepfe boş soru işte böcek tatlı diyin falan He tamam
Her hayvanı severim, he bazısından tiksinirim bana yaklaşmasınlar isterim ama severim yine. Onlarında kendini koruma güdüleri var işte böyle, şunu hafif sıksan ölecek mesela ama kendince korunuyor ne tatlı ne güzel
He bak bi onu sevmem işte, yaklaşma kardeşim bana öte dur. Geçen yıl kıbrısta ne çektim o sineklerden bi ben bilirim, bi benim gibi çekenler. Isırmaya geldin mi ölürsün yani kusura bakma. Açık büfe değilim ben 🤷🏻♂️
Aynen başka doktorlara gittim bir şeyler bulamadılar bende çocukken kulak zarım açıktı Baha sorun vardı yine bir şeyler var diye işte bu sefer kulak doktoruna gidicem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Ben böcekleri seviyorum
benim de gözüme bir tatlı göründüler şimdi ama yine de huylandımm
Eline almalısın çok tatlılar sşelleld hissedemiyorsun bile
Bunlardan tuvalette de var la bazen görüyorum üfksk üstüne su döküyom gidiy
Yazık 🥹
O suyun içinde dw yaşar merak etmw
Biliom epdleşşdw
Ama nerden bilion diye sormıcam. d
Ben internette okudum sende deney yapmışsındır
Bak bunları görürsen dokunma ha pis bunlar bokun üstünde yaşıyor çoğu hıgığhpgkglr
Olsun her yer pis zaten bunların ayaklarından mikrop kapmaya razıyım çok tatlılar çfşelflepf
Ya ben küçükken karınca yiyormuşum
Protein
🤔🤣
Dokununca misket oluyor 😃
Evet baya tatlı bi de öyle top gibi olmayanları da bar sanırım daha yumuşak bi cildi oluyorlar
Korumaya alıyor garibim kendini işte, doğasınca aklınca ne yapsın
Bizde deprem olunca bir şeyin altına gireriz yeni öyle öğreniriz aynı şey
Her hayvanı severim, he bazısından tiksinirim bana yaklaşmasınlar isterim ama severim yine. Onlarında kendini koruma güdüleri var işte böyle, şunu hafif sıksan ölecek mesela ama kendince korunuyor ne tatlı ne güzel
Evet bende o açıdan bakıyorum bi kere sivri sinek vardı odamda aç kalmasın diye kolumu verdim
He bak bi onu sevmem işte, yaklaşma kardeşim bana öte dur. Geçen yıl kıbrısta ne çektim o sineklerden bi ben bilirim, bi benim gibi çekenler. Isırmaya geldin mi ölürsün yani kusura bakma. Açık büfe değilim ben 🤷🏻♂️
Wşpdwplfke
Babasının sofrasına oturur gibi ıslık çala çala geliyor köpke bide 🤦🏻♂️
Iyyy ben basar eze rimm bunlari
seni yemezler
Yerler gömüldüğümde
sinekler peki
onlara bakışın nasıl
Onlardan korkarım uçan şeyler kulağıma girecek gibiler
girmezler yaa..
kopek pistir
yılan ayı gibi..
Yo ben onları severim neden korktuğum sanırım küçükken izlediğim film ve kulak sorunlarım herhalde
kulak sorunun yoktur umarım
Var sanırım 21inde doktora gidicem yine garip bir şeyler var
akıntı yoktur umarım
Akıntı değil baş dönmesi
iç kulak
Aynen başka doktorlara gittim bir şeyler bulamadılar bende çocukken kulak zarım açıktı Baha sorun vardı yine bir şeyler var diye işte bu sefer kulak doktoruna gidicem
kulak zarı açıkken
akıntı olmaz mı
Ben de oynardım.