KScanlar merhaba, Soru basit ne kadar zorsun Özetlersek inatçılıktan, karar verme aşamasına kadar, pek çok yönden sen çekilir bir insan mısın yoksa sen olsan bile senden kaçar mıydın denecek biri misin? Anladınız siz bence.
Ben mantık arayan ve genelde hep madalyonun diğer tarafına bakan birisiyimdir. Meraklıyım ama çabuk sıkılırım. Şüpheciyim koyun değilimdir, Renklilik olsun isterim ciddiyet çok sevmem. hiç yapmadım ama farklı psikolojileri deneyimlemek isterim hiç yapmadıma örnek sevi/sirken cennet mahallesi açıp o psikoloji ile devam etmek isterim olaya. Gibi gibi bir sürü şeyler Karma karışık yapım vardır anlayacağınız bu da beni zor birisi yapar.
Siz nasıl bir yapıya sahipsinizdir? Ne kadar zor birisiniz?
Kişilik & Karakter konusunda 13,6b cevap paylaştı.
Karşımdaki insana ve konuya göre değişir ama genele bakarsak yalan söylemenin alemi yok.. Sıkıntı çıkarabilecek bir insanım diyelim.. Kendime has bir tarzım ve tavrım var ve herkes bunu kaldıramaz.. Karakter olarak dik ve sert olan yanlarım oldukça fazla ayrıca bazı konularda haddinden fazla detaycıyım.. Ben kendimden memnunum.. Çapı bana yetmeyecek olan insanlar bu vesile ile benden uzak durmuş oluyorlar.. Keyifli akşamlar..
Hayalleri olmayan insan yoktur ama o hayallere ne kadar ulaşmamızı zorlaştıran insanlar varsa bizi o kadar ketum hale getiriyorlar. Kendi içimizde boğulur hale geliyoruz buda yalnızlığa itiyor bizi.
Abi yalnızlık daha iyi oluyor Yalnızlık seni başarıya götürüyor. Başarıdan sonra yalnızlar senin yanına gelecek. O yalnız kişiler sonra senin yanında olur birlik içinde insanlar a umut olur sun