#heartoffire
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Herkes saygıyla demiş 🤔 bizim sövdüklerimiz insanlar nerede? .. arkamdan söven de olur mutlaka saygı duyan da olur.. hiç kimseye göre şekillenemem ben..
Dedikodu yapmayan insan mı var ki herkes saygı demiş 🤷🏻♀️ Sövmek illaki ana avrat küfür değildir..
Herkesin insanlığa dair kriterleri farklıdır. Kişiliğine, karakterine, tavrına, tarzına, ağırlığına göre değişen ölçütleri vardır. Ben her zaman çizgimi korumuş, sevgi keyfi, saygı mecburidir sözüne göre davranış sergilemiş birisiyim. Benimle aynı frekanstaki insanlar elbette arkamdan güzel sözler söyler. Ama benim kural ve kriterlerimle örtüşmeyen kural ve kriterleri olan insanlar da var elbette. Onların da arkamdan kötü sözler söylemesi doğaldır. Bu durumda da başkalarının benim hakkımda ne düşündüğü değil benim kendim hakkımda ne düşündüğüm önemlidir.
Saygıyla diğer türlüsüne çok cesaret edemiyorlar zaten.
1 kere saygıyla ayrıldım anlamayınca sövmedim ama sövmüş kadar oldum bence erkekler ılımlı bir şekilde ayrıldığınızda bunu geri döner diye algılıyor iyicene devri devranına izzeti ikramına kadar sövmeden tık yok dndmskfk
Cevap
26Cevap
Kimi saygıyla, kimi sövgüyle anıyor.
Kim nasıl anmak istiyorsa öyle anıyor.
Saygıyla
Saygılı kişiliğim bulunduğum her ortama imzasını atıyor çok şükür :)
kimesye saygısızlık yapmayan biri olarak hayatımda her zaman saygı kazandım
saygı kazandıkça dost biriktirdim fakat yinede kimseye ihtiyacım yok.
hayatı boş beleş yaşamaktansa saygılı olun çevrenizi doğru seçin kahvelerde çürümeyin
Sovgu ile anılmadım. Bugün bile uzun zamandır görmediğim insanlar sanki sohbet için yarış halindeydi ama hiç keyfim yok iki gündür. Eğer sövgu ile anan olsa da mutlaka haksızlıklarını yüzüne vurduğun kişiler olmuştur.
Eleştiriye acık biriyim biri beni karsısına alıp konuşabilir, aksi halde arkamdan herhangi bir konuşma duymadım kötü olarak benden yaşta büyükle ve hatta kütüklerine dahi Genel anlamda saygıyla, ,...
Sövülünce daha mutlu oluyorum, bana daha samimi geliyor. "Nasılsın?" yerine "naber yapraam?" veya "geldiniz mi?"yerine "geldin mi la topik?" benim için daha iç okşayıcı.
Sövgüyle anılırım bundan gurur duyarım 😃 saygıyla anıyorlarsa onların işine gelen şeyler yapmışımdır böylesi daha iyi 😎
Açıkçası kabul görme gibi triplerim yok anılma gibi de farketmez kişisine bağlıdır anılışım
Saygıyla tabiki Adamlığım başka bir şubesi yoktur hayat sloganım
Macchiavelli sevgiden değil korkudan gelen saygının önemli olduğunu söylüyor.
Sanirim sövgüyle anılar zihnimizi daha meşgul ediyor.
Kabul edelim iyinin hiç bir cazibesi yok.
Günah tatlı.
İnsanların canını bezdirdiğim için lanetle bedduayla küfürle yalaaaan yoğğğ
Ağırlığımla Saygımla
-VESSELAM-
Saygıyla
Saygı ile
Sövüyorlarsa da böyle sövmesinler sjsjx bu nedir
Kimin andığına bağlı.
Genelde saygıyla anıliyor, sövgü ile anıyoruz 😅
Saygı, hak edilen ve kazanılan bir şey oldığu için
Sevgi her zaman da böyle olmasını isterim
Senin ben ananı bacını hatta ananın bacısı ahaha