Ergenlik dönemimde çok dinlediğim bir şarkıdan esinlenerek sordum bu soruyu. Hayatınız boyunca en çok yaşadığınız duygu neydi? Hangi duyguya komşusunuz?
Sago şarkısında "ben hüsrana komşuyum" diyor. Peki siz ne diyorsunuz?
Bir duyguyla komşu olsaydınız, bu hangi duygu olurdu?
Neye nasıl baktığına göre değişir. Örnek vereyim o halde. Mutluluk ile komşuyum desem, hüzünlü günlerim de çok oldu. Hüzünle komsuyum desem mutlu olduğum günler de çok oldu.
Heyecan ile komşu oldum desem bir aralar çok iyiydik ama sonra beni unuttu gitti. Bazen gölgesini gösteriyor. Umutsuzluk ile komşu oldum desem belli bir dönemde geldi ama geciciydi kovdum onu.
Aşk desen, gelmedi ama gelse komşu olurdum kendisiyle gidene kadar shdhdhd kalp kırıklığı desen o da oldu belirli dönem. Yani hem ondan hem bundan gibi bir şey duygular benim hayatımda.
Hmm şimdi daha iyi anladım demek istediğini. Hepsinden azar azar, ortaya karışık yüklenmiş senin duygular 😅 Aslında bakarsan ben de öyle sayılırım. Ama yaşadığım kötü duygular hayatımın her evresinde daha baskındı 🙄 Bu arada, aşk gelse ben de komşu olurdum bak ona, düşmezdim yakasından, her gün çaya giderdim kendisine jsjsj bir ara emlakçıyla geldi karşı daireye baktılar ama fiyatta anlaşamamışlar, tutmadı karşı daireyi 😅😅😂😂
En İyi Cevaplar