- Dışarı çıkacaktım Pantolonu ütüleyecektim , ütüyü çıkardım.. ütüyü nereye koyduğumu unuttum , iki saat aradım , daha sonra telefonumu nereye koyduğumu unuttum iki saat onu da aradım. Bulmak biraz zaman aldı
- En son neden dışarı çıkacağımı unuttum 🧐

Bazılarında unutkanlık bilinçaltın'a yerleştiği için sürekli unuttuğunu zannediyor. Bazılarında B12 eksikliğinden dolayı oluyor.
Benim ilk unutkanlığım 12 yaşında olmuştu hala hatırlıyorum.
Evimize misafir gelmişti, çocukları ile birlikte odaya oynamaya gitmiştik. Kapıyı kilitleyip anahtarı çekmeceye koymuştum. Misafirler gideceği sıra bizimkiler kapıya geldi, o an aklım başımdan gitmişti sanki, anahtarı çekmeceye koyduğumu unutmuştum. Çocuklar bir de benden küçük hepsi ağlıyor, babam kapıya vurunca ben de ağlamaya başladım. O korku ve telaşla bulmuştum anahtarı.
Geçen gün de telefon soğusun diye dolaba koymuştum. Bi 5 dakika falan evde telefonu aramaya başladım işte.
Antin kuntin işlerde 1 numarayım.
Kendimi gördüm 😂
Kafan çok dolu olabilir, stres altında olabilirsin.
Ya da b12 eksikliğin olabilir.
Ben bu aralar her şeyi unutmaya başladım. Mutfağa gidiyorum ben buraya nedne geldim diyorum. Aramam gereken yerleri unutuyorum.
Biraz tükenmişlik sendromu gibi bir şey benimki sanki.
Ben trafikte yolda giderken nereye gittiğimi unutuyorum 😂 stres ve kafam çok dolu bazen beynim yanıyor 🔥
O bende de var 😄 sadece ben öyleyim sanıyordum.
😂 yok valla bende öyleyim 🫣🤷🏻♀️
Ben iyimisim o zaman daha 😄
Benim gibisi yoktur rahat ol bu yüzden 😂
Yoğun bir döneminiz olabilir.
B12 değeriniz düşmüş olabilir.
Kafanıza taktığınız bir konu sizi meşgul ediyor olabilir:)
Yok unutkanlık bende devamlı olan bi şey 🙄 bazen unuttuğum şeyi uzun süre bulamayınca aramayı bırakıyorum 🤷🏻♀️
Bence yine de bir B12 değerinize baktırın derim :)
Ben balık tüketmekten nefret ederim 🤢 kokusu bile yetiyor b12 vücudumda yoktur YAni 😂
Takviye olarak alırsınız;)
Onu yapıyorum 🤪 kapsüller var 1 ay önce aldım 2 defa kullandım 🤷🏻♀️ Almayı unutuyorum 🫣 hazır aklımdayken alayım
Bunun içinde teknolojiden faydalanıp kendinize alarm kurabilirsiniz :)
🤔 ben Bunu neden düşünemedim ki.. tavsiyeniz için teşekkür ederim 🙏 😇
:) Olric farkı :)
😇evet olric farkı 😅
😝😝😝😝😝
Cevap
2Cevap
Stresli olduğumda unutkanlık yaşayabiliyorum
Ben de cüzdanımı unutmuşum markete gittim kasada fark ettim
Bak o daha kötü 😂
Elimde telefon yarım saat telefonumu aramışlığim var. Kafa dolu olunca böyle oluyo galiba
Yaşamayı unuttum
Nick’iniz güzelmiş 😇
Saolun dördüncümurat hazretleri)
😅 Sizde sağ olun
Bende unutkanım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?