Kişilik & Karakter Pazar günü bir işi olmadığı halde sabahın köründe uyanan kaç kişi var? Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 86 Yapay Zekaya Sor 11 e kadar uyuyacağım diye yatıyorum yine 8 olmadan uyanıp sağa dola dolanıp duruyorum. Pazar günü bir işi olmadığı halde sabahın köründe uyanan kaç kişi var? Cevapla İş Soruları Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
ITheLivingDeadI Takip Et FenomenGuru Yaş: 30 +1 yıl Ben 🤦♂️ haftaiçi pazar günü öğlene kadar uyumanın hayalini kuruyorum. Sonra da sabahın köründe uyanıyorum 😑😑😑😑 3 2 Yorumla Saddov +1 yıl Öğle bile değil 10 olsa yeterdi be Yorumla ITheLivingDeadI +1 yıl Aynen bee 10 bile olurdu ama neredeee Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et FenomenMaster Yaş: 102 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 6,3b cevap paylaştı. Hafta içi hafta sonu fark etmiyor benim için saat 7 olmadan uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum. 1 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et FenomenGuru Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,6b cevap paylaştı. Bu ben...🙄Üstelik hastayım, sinir bozucu. 😒 2 1 Yorumla Saddov +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Ben varım sabahın köründe yine uyandım 3 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. Ben geç uyanıyorum 0 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Aylar sonra saat 11.00'de uyandım artık ne kadar yorulduysam. Bıraksalar akşama kadar bile uyurdum diye düşünüyorum. 2 1 Yorumla Saddov +1 yıl Yok sen uyumazsın :D Yorumla
YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Erken kalkan yol alır mantığı ile hep vakitsiz kalkıyorum. 1 3 Yorumla Saddov +1 yıl Yol aldın mı 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Evet odamdan, mutfağa geçtim 😄 Yorumla Saddov +1 yıl Yeter daha ne olsun 😂 Yorumla
ikizterazi Takip Et FenomenMaster Yaş: 25 +1 yıl Pazar sabahı 9 kalkmış olan ben😒 2 2 Yorumla Saddov +1 yıl Nedensiz demi. Yorumla ikizterazi +1 yıl Yoo hep öyleyim genelde haftasonu sabah 9 haftaiçi 6 buçuk falan erkenci biriyim. Daha enerjik oluyorsun Yorumla
sudesiyahseven Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Bu enayi ben oluyorum 😂 Rahat batması sendromum olduğu için nedensizce uyanırım. 2 0 Yorumla
Moledro Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Sekiz buçukta uyandım. Namıssız sinek olmasaydı 10’da uyanırdım. 1 0 Yorumla
YalvarBarışalımp Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl sabahin 7sinde uyandigin yetmiyo gibi bide temizlik yaptim 1 0 Yorumla
Aso6533 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Babaannem sağolsun uyutmadı saat 7. de uyandırdı 😴 1 0 Yorumla
mucizevipemv Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Ben bir malım, neden bu saatte uyanıyorum yaaaa uyumak istiyorum 1 0 Yorumla
Hayatgercek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 59% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Birde 2 de yattım gerisini sen düşün🙄😏 ne işim varsa sabah sabah 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl 6 günün Z raporu pazar günü çıkarmış bizimki de biraz o hesap oldu. 🤷♀️ 1 0 Yorumla
semxsem Takip Et Master Yaş: 45 , eic 97% +1 yıl Erken yattım erken kalktım, kendimi pastaneye attım çay içip yağmuru izliyorum☕😁 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı. Ben de aynıyım. Gece 1'de yattım, sabah 7:30'da uyandım. 9'a kadar uyuyacaktım olmadı. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Mışıl mışıl uyudum valla ben. Kendi derdinize yanın. 😂 0 3 Yorumla Saddov +1 yıl Attığı havaya bak 😂 Sen zaten sabah yatmışındır 😂 Yorumla padisahinkizi +1 yıl Yok ya sabaha kalmadım, iki saat öncesinde uyudum. 😂 Yorumla Saddov +1 yıl İyi bari 😂 Yorumla
terziayca Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 72% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bugünün Pazar olduğunu senden duyuyorum sağol 2 1 Yorumla Saddov +1 yıl Ricalar Yorumla
Bizamaninmeleki Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 99% +1 yıl Ben azıcık daha uyuyım diyorum ama yok 😶🌸 1 6 Yorumla Saddov +1 yıl O baş ağrısı yapıyor. Bizamaninmeleki +1 yıl Şu an yok baş ağrısı ama 🤷 Saddov +1 yıl Sen kararınca uyumuşun :D Bizamaninmeleki +1 yıl Erken uyumuştum zaten 😃 bide yazlıkta yok açık hava çok uyutmuyor dinleniyorsun hemen Saddov +1 yıl Olan var olmayan var işte 😂 Bizamaninmeleki +1 yıl 😅🤷
Mahçup_ Takip Et Xper 6 Yaş: 45 , eic 80% +1 yıl Bir kişi daha ekleyenilirsin 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Ekledim Yorumla
mervelerkotuuu Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 96% +1 yıl Ben mesela ne işim var yemek ye otur 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Yok direkt yatcan Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Ben de neden uyumadım diye dövünenlerdenim 1 1 Yorumla Saddov +1 yıl Dövünme yine de ama sinir bozucu 😂 Yorumla
Manquer Takip Et Master Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Günaydın. Rahatsızım biraz, ondan uyuyamadım 1 3 Yorumla sannoro +1 yıl Geçmiş olsun Yorumla Saddov +1 yıl Geçmiş olsun sana Yorumla Manquer +1 yıl Teşekkür ederim ben de sana Yorumla
Ehlivukuf Takip Et Mentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 18,4b cevap paylaştı. Keşke ben de senin gibi erken uyansam 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl Niye be? Yorumla Ehlivukuf +1 yıl Erken kalkmak güzel ya Yorumla
loveback0215 Takip Et Xper 4 Yaş: 26 +1 yıl Dün dedim ki 11 12 de kalkayimm yatayim bi uyandım saat 9 1 0 Yorumla
808berat Takip Et Xper 2 Yaş: 22 +1 yıl İş için erken kalkmakdan alışkanlik oldu zaten hep sabahın köründe uyanır geri uyuyamam 1 0 Yorumla
zeysuuuuuu Takip Et Xper 1 Yaş: 22 +1 yıl Alışkanlık olsun diye hergun uyanmaya gayret eden ben 🥲 1 0 Yorumla
ahmetişteknk Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Bünye alışıyor erken uyanmaya ister istemez erken uyanıyorsun. 1 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl 0630 da uyanarak kendime küfür ettim 😒 2 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben 5 de 6 da uyanıyorum 2 0 Yorumla
Vera77 Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Hafta içleri is yoğunluğundan hep erken uyanıyorum. Haliyle alıskanlık haline geldi. Sabah 6 da ayakta oluyorum 0 0 Yorumla
hojiblanca Takip Et Guru Yaş: 39 , eic 62% +1 yıl Her daim benim o 😅 nasıl bir biyolojik saatse. 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Bı gün erken uyandım sayılır. 1 0 Yorumla
ndenizyıldızı Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 51% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 441 cevap paylaştı. Erken uyanıyorum ama erken uyanmayı seviyorum 🤗 1 0 Yorumla
hot_chocolate Takip Et Master Yaş: 44 , eic 43% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı. Haftaiçi erken uyanıyosun vücut alışıyo 1 0 Yorumla
Sükût_uHayâl Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 99% +1 yıl Minnak oğlum sağolsun erkenden uyandırıyor..🤭 1 1 Yorumla sannoro +1 yıl Kaç aylık Yorumla
MarsRafinha Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 805 cevap paylaştı. Ben. Uyumak istemiyorum zaten 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. 06.11’de uyandım şaka gibi 1 0 Yorumla
zodyaklısamara_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 78% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,1b cevap paylaştı. Günaydın yağmur sesine uyandım :) 1 0 Yorumla
aleeyynaa_ Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ben meselaaaaa 1 3 Yorumla Saddov +1 yıl Sen soruyu görene kadar akşam oldu :D Yorumla aleeyynaa_ +1 yıl boş ver xper puan kasayım belli etme djdjfjd Yorumla Saddov +1 yıl 😂😂 Yorumla
lulu_01 Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Ben, dogru duzgun hic uyuyamiyorum 1 3 Yorumla Saddov +1 yıl Niye Yorumla lulu_01 +1 yıl insomnia var bende, ya aniden uykudan uyaniyorum ya da hic uyuyamiyorum Yorumla Saddov +1 yıl Canın sağ olsun be Yorumla
cilekdeliisii Takip Et Xper 4 Yaş: 25 +1 yıl Uyandımm ama geri yattım yine uyandım 🙄 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl Olsundu 😃 Yorumla cilekdeliisii +1 yıl Oldu😂 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben varım 1 2 Yorumla Saddov +1 yıl 9 dan sonra uyananlar sayılmaz 😂 Yorumla İrşii +1 yıl Tam 9 😂 Yorumla
melzisback_ Takip Et Xper 6 Yaş: 22 , eic 99% +1 yıl Ben varım saat 6da kalktım sebepsiz bir şekilde. 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
25Cevap
Ben 🤦♂️ haftaiçi pazar günü öğlene kadar uyumanın hayalini kuruyorum. Sonra da sabahın köründe uyanıyorum 😑😑😑😑
Öğle bile değil 10 olsa yeterdi be
Aynen bee 10 bile olurdu ama neredeee
Hafta içi hafta sonu fark etmiyor benim için saat 7 olmadan uyanıyorum ve tekrar uyuyamıyorum.
Bu ben...🙄
Üstelik hastayım, sinir bozucu. 😒
Geçmiş olsun
Ben varım sabahın köründe yine uyandım
Ben geç uyanıyorum
Aylar sonra saat 11.00'de uyandım artık ne kadar yorulduysam. Bıraksalar akşama kadar bile uyurdum diye düşünüyorum.
Yok sen uyumazsın :D
Erken kalkan yol alır mantığı ile hep vakitsiz kalkıyorum.
Yol aldın mı 😂
Evet odamdan, mutfağa geçtim 😄
Yeter daha ne olsun 😂
Pazar sabahı 9 kalkmış olan ben😒
Nedensiz demi.
Yoo hep öyleyim genelde haftasonu sabah 9 haftaiçi 6 buçuk falan erkenci biriyim. Daha enerjik oluyorsun
Bu enayi ben oluyorum 😂 Rahat batması sendromum olduğu için nedensizce uyanırım.
Sekiz buçukta uyandım. Namıssız sinek olmasaydı 10’da uyanırdım.
sabahin 7sinde uyandigin yetmiyo gibi bide temizlik yaptim
Babaannem sağolsun uyutmadı saat 7. de uyandırdı 😴
Ben bir malım, neden bu saatte uyanıyorum yaaaa uyumak istiyorum
Birde 2 de yattım gerisini sen düşün🙄😏 ne işim varsa sabah sabah
6 günün Z raporu pazar günü çıkarmış bizimki de biraz o hesap oldu. 🤷♀️
Erken yattım erken kalktım, kendimi pastaneye attım çay içip yağmuru izliyorum☕😁
Ben de aynıyım. Gece 1'de yattım, sabah 7:30'da uyandım. 9'a kadar uyuyacaktım olmadı.
Mışıl mışıl uyudum valla ben. Kendi derdinize yanın. 😂
Attığı havaya bak 😂 Sen zaten sabah yatmışındır 😂
Yok ya sabaha kalmadım, iki saat öncesinde uyudum. 😂
İyi bari 😂
Bugünün Pazar olduğunu senden duyuyorum sağol
Ricalar
Ben azıcık daha uyuyım diyorum ama yok 😶🌸
O baş ağrısı yapıyor.
Şu an yok baş ağrısı ama 🤷
Sen kararınca uyumuşun :D
Erken uyumuştum zaten 😃 bide yazlıkta yok açık hava çok uyutmuyor dinleniyorsun hemen
Olan var olmayan var işte 😂
😅🤷
Bir kişi daha ekleyenilirsin
Ekledim
Ben mesela ne işim var yemek ye otur
Yok direkt yatcan
Ben de neden uyumadım diye dövünenlerdenim
Dövünme yine de ama sinir bozucu 😂
Günaydın. Rahatsızım biraz, ondan uyuyamadım
Geçmiş olsun
Geçmiş olsun sana
Teşekkür ederim ben de sana
Keşke ben de senin gibi erken uyansam
Niye be?
Erken kalkmak güzel ya
Dün dedim ki 11 12 de kalkayimm yatayim bi uyandım saat 9
İş için erken kalkmakdan alışkanlik oldu zaten hep sabahın köründe uyanır geri uyuyamam
Alışkanlık olsun diye hergun uyanmaya gayret eden ben 🥲
Bünye alışıyor erken uyanmaya ister istemez erken uyanıyorsun.
0630 da uyanarak kendime küfür ettim 😒
Ben 5 de 6 da uyanıyorum
Hafta içleri is yoğunluğundan hep erken uyanıyorum. Haliyle alıskanlık haline geldi. Sabah 6 da ayakta oluyorum
Her daim benim o 😅 nasıl bir biyolojik saatse.
Bı gün erken uyandım sayılır.
Alışkanlık işte naparsin
Erken uyanıyorum ama erken uyanmayı seviyorum 🤗
Haftaiçi erken uyanıyosun vücut alışıyo
Öğlende uyandım iyi günler
sabahın 8 buçuğunda babam uyandırdı 😁
Ben gece işçisiyim ve bize tatil yok
Minnak oğlum sağolsun erkenden uyandırıyor..🤭
Kaç aylık
07:30, da iş başı yaptım
Ben 6.40 da uyandım :-P
Ben. Uyumak istemiyorum zaten
06.11’de uyandım şaka gibi
Günaydın yağmur sesine uyandım :)
Ben meselaaaaa
Sen soruyu görene kadar akşam oldu :D
boş ver xper puan kasayım belli etme djdjfjd
😂😂
Ben, dogru duzgun hic uyuyamiyorum
Niye
insomnia var bende, ya aniden uykudan uyaniyorum ya da hic uyuyamiyorum
Canın sağ olsun be
Uyandımm ama geri yattım yine uyandım 🙄
Olsundu 😃
Oldu😂
Ben varım
9 dan sonra uyananlar sayılmaz 😂
Tam 9 😂
Ben varım saat 6da kalktım sebepsiz bir şekilde.
Sabah erken kalkanın nasibi gür olur derler..
Beni de yaz bro..
Maalesef ben
Ben. Alışık olduğum için
Belli olmuyor
Keşke bir daha hiç uyanmasam.
Ben varım.
Geceden kalma olunca uyanılmıyor :)
Rahatlık bile kanımıza ters geliyor