Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı.
Övgüler büyük haz verir. Kişiyi olumlu etkiler. Enerji sağlar. Eleştiri yapıcı ise etkilidir ama yıkıcı eleştiriler hasetlikten kaynaklıdır ve kişiyi olumsuz etkiler negatif enerji ile doldurur ve yıkım yaratır.
Eleştiriliyorsam doğru yoldayimdir meyve veren ağaç taşlanır misali karşıya geçip keyifle dinlerim tebessümle zaten o anlayacağını anlar tabi bazıları aşırı sinir bozucu olabiliyor lafta anlaramassin onlarada en iyi cevap sadece gulmektir
İnsanlar eleştirmek için vardır. Bu yüzden onları umursamam pek. Çünkü herkes kendi kocaman noktasına bakmadan, senin küçücük noktanı görürler. Hatasız insan yoktur, biz hatalarımızla güzeliz.
Yani eleştiri almayı ve kendime eleştirmeyi seven bir insanım ama biraz da eleştirme yapan insan benim için önemli her şey eleştiren her şeyi ben bilirim kafasıyla hareket eden insanların yaptığı eleştiriler benim umurumda bile olmaz.
Yapıcı eleştirileri önemserim. Linçleyenleri takmam, bir yığın beyinsiz var. Özellikle Tivitır’da kripto piyasa hakkında fenomenleri linçliyorlar. Alayı nankör, hiç bir başarıyı, kazancı hak etmiyorlar. Böcek gibi ezeceksin. O nedenle linçleri umursamamaya çalışıyorum. Kendimi bildiğim için doğrum, yanlışım benimdir.