Evet fazla seni hoşgörülü bir insan olduğumu düşünüyorum. Keşke herkes böyle olsa ve dünyaya hoşgörü hakim olsa. Eminim ki dünya çok daha güzel bir yer olur.
Her konuda ya da her niyetteki insana değilim ama insan olabilene hoşgörülü olmaya çalışırım. niyetinin temiz olduğunu hissettiğim insana da hoşgörülü olmaya çalışırım
Herkese karşı değil. Yerinde diyeyim. Her insana ilkte eşit mesafede üslûp ve hitabıma dikkat ederek yaklaşırım. Ama bazı kişiler beş para etmez, hoşgörülü de olamam.
Hoş görüyü art niyetle , çıkarı doğrultusunda kullanacak çok kişi var olric .. bu tarz insanlara karşı hoşgörülü olmak insanın kendisine yaptığı büyük bir saygısızlıktır. hoşgörüyü onu hak eden saygılı insanlara karşı kullanmalıyız..
Olabilir yahu insanız sonuçta demenin kısa hali bir yerde ama yapılan her şeye de hoşgörülü olunmaz. Ben benimde başıma gelebilirdi diyebileceğim her şeye hoş görü gösteririm
Herşeyi hoşgördükte ne oldu sanki. Tepemize çıktılar. Yinede hoşgörmeye bakıyorum ama sinirden kendi kendimi yiyorum. Beni bu hale sokanlar inşallah rahat yastık görmezler...
Evet kesinlikle ısrarcı olmayı sevmem saygı duyarım anlayış gösteririm ama bir sebep göstermeli bana neden bu şekilde davrandığıyla ilgili, zorlayıcı olmam