Yani.. ait olduğunuz yerde misiniz? Başka bi yerde başka biriyle olmak ister miydiniz? eslerinizi seviyor musunuz? Memnun olmadığınız şeyleri eşinizle paylaşıyor musunuz?
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Boşandım simdi mutluyum. Ama hala hakettigim yerde degilim
Sen peki
Boşandım.. bazı biseylerden dolayı tekrar beraberiz.. ne olduğumu bilmiyorum.. gitsem gidemem kalsam kalamiyorum modu.. herkes mi böyle diyorum içimden.. yoksa benim psikolojik sorunlarim mi var? herkesin evliliği güzel mi? Ben mi çok biseyler bekliyorum acaba?
Okunan bir kitabi yeniden okumak sonucu değiştirmez sadece zaman kaybıdır. Neymis o bazi nedenler? Cocuk mu maddiyat mi
Bence de öyle.. hemde felaket bı ayrılık olmuştu.. söylediği lafları sindiremiyorum.. her baktığımda aklıma geliyo.. küçük bı kızım var. onu alamayacağım için gibi bişey.
Yani benim annemle babam ayrıldı aynı böyle kızımın yaşındaydım.. çok zorluklar yaşadım onunda aynı yoldan geçecek olmasından korkumdan.. yanlış yapıyorum belki ama doğru ney onu da bilmiyorum
Çocukla bağlamaya çalışıyor zorbalik yani. Yeniden hamile birakmaya da calisir bu tip erkekler
Bence o kabullenmis caresizlik oluyor. Sen bunu yasadin diye kizin yasayacak diye bisey yok. Aksine sen bunu yasadigin icin cok daha sagduyulu olursun
Aynen dediğin gibi.. ama çocuk konusunda duygusal düşünüyorum.. istemsiz olarak.. gittiğim zaman çocuktan başka bişey olmuyo aklımda aramadan duramıyorum azcik durabilsem dayanabilsem istediğim gibi olur da beceremedim işte
Calisiyor. musun peki? Cocuk kac yasinda
Ayrildigimda calisiyodum. ayrildim ev tuttum eşyalarımı aldım her şey tamamdı.. sonra bir tehditle beni geri getirdi.. sonra olmadı tekrar ayrıldım.. sonrası çocukla ilgili oldu işte.. şu an evet çalışıyorum. cocuk 6 yaşında
O senin zaafını bulmus oradan yükleniyor. Inan bana sağlığını kaybedersin. Kanser olursun. Çocuğunun annesini genç yasta kaybetmesi mi daha iyi olur yoksa anne babanin ayri olmasi mi? Bunlari düşün? Bak bu saatte derdin var çözüm arıyorsun. Cevrende anlayan yok, dinleyen yok. Ne yaşadığını bilen yok. Birak elalem ne diyecek diye düşünmeyi, birak tehditlere boyun eğmeyi. Ne kadar güçlü sekikde gidip is bulup kendi hayatini kurmussun. Inan bana sağlığını kaybedersin esine de doğruları kıçından soksan girmez Çünkü bünyesi kabul etmez
O kurduğum düzeni bozdu ki kalmadı hiç bişey.. ha çocuğa dayansam hemen aynı düzeni yine kurarım kendime de güvenim tam.. ama işte dediğin gibi hassas yerimi buldu.. nasıl olup nereye gidicek bu iş bilmiyorum. ama hiç eyvallah etmiyorum. eş gibi değiliz.. bı şey söylüyo cvp veriyorum mesela verdiğim cevabı beğenmiyo.. bende işine gelirse diyorum.. bu arada asla elalem ne der demedim hayatımın hicbi zamanında.. kimse de umrumda değil de işte bu çocuk benim içimi mahvediyo. nedense bı kızım konusunda katı olamıyorum..
Iste o duzeni bozmasaydin ekonomik özgürlüğün olsaydi velayette alırdin. O zaafını biraz törpüle. Bu sekilde bir evde büyümesinden iyidir. Ne de olsa hissediyordur.
Ben kendime tahammül edemiyorum daha evli olsam kesinlikle mutlu olmazdım
Dur hacı bi soluklan 7892 tane soru sormuşsun 😅😅😅
Bir aydır ilk sorum
Ama olur mu 1 tane sor hakkin var sen 5 tane sormuşsun 😅😅😅😅 daha var mi sor bes bu kadar mi :)
😁 kafama takıldı napim ya
Öyle olmaz anlasma yapalim bir sen bir ben sorayim 😅😅😅
Sor hadi
Evli mısın bekar mi?
Eşimden ayrıldım ama geri beraberiz Şu an
Anladım sıra Sen sor bakalım?
Soru sırası sende ağa sor gelsin?
Sen evli misin?
Yok bekar Evde kalmış 😅😅😅
Soruyorim sıra bende
Hayatında hiç aşık oldun mu?
Bekarlık iyi.. evlenme boş ver 😃 aşık oldum tabiki... sen neden evlenmedin? Gerçi kaç yaşındasın bilmiyorum da
Yaş 32 biraz özgür ruhluyum akrep burcuyum kafama göre kız bulamıyorum 😅😅😅 tavsiyene uyacam evlenmeyecem
Özgür ruhluysan asla evlenme 😂
Peki aşkının ömrü kaç ay veya yil sürdü?
Kulağıma küpe yaptım sözünü aşkının ömrü ne kadar sürdü peki?
İşin orası biraz karışık aslında..8 yıl boyunca devam etti.. karşılıksız dolu dolu sekiz yıl. hic görmedim bir yıl beraberdik sonra sekiz yıl hep sevdim onu
Ilginç bi hikaye ve saygı duyulacak bir aşk hikayesi olsa gerek , sıra sende sor bakalım
Bitti mi soru bu kadarcık mi hepsi 😅😅😅 sıra sende
Bilmem ben soracaklarimi başta sordum işte sen de yorumunu kat hadi 🙂.. etrafına baktığında evliler nasıl?
Onları görünce zaten vaz geçiyorum yaaa evlilikten 😅😅😅 biraz daha aklıma takılan sorular var aslında düşünlerin de mantıklı geldi bana senin için uygunsa tabi takp atsan ordan sorsam saygı sevgi çerçevesinde
Mutlu olmayan boşanıyor. Ne diye başkası ile olsunlar tövbe tövbeeeee
Boşanmayla uğraşmak istemiyolar heralde
Ahlaksızlık daha tatlı geliyor diyorsun sanırım.
Bilmem.. benlik bı durum yok
Senin için söylemedim. Diğerleri adına söylediğini anladım
Odalarımız bile ayrı kaç yıldır. Yalnızım şu an. Canım sıkılıyor
Bence mutlu olanlar burada takılmaz
Enişte seni üzmüş sanırım
Enişte beni üzdü de şimdi gönül almaya çalışıyo ama.. benim içimden gelen bişey yok.. nolcak bilmiyorum bakalım
Kadını ne kadar mutlu edersen oda seni o kadar baş tacı yapar ama yurdum erkeği kadar affedersiniz mal erkek yok kadının yüzünü astırmak için elinden geleni yapıyor
Normal den yazar mısın
Ayrı yatıyoruz. Düşün.
Bitirdik dönüyoruz yolu.☺
Gene aşırı sıkıcı senden ne haber
Evli değilim
Evli değilim ama olmak isterdim
Mutsuzum ama yapacak bir şey yok
Görücü usulü evlennmeyin
Değilim :((
Evli misin
Burdayım 😂😂