Bu fikrin farklı bir versiyonu bende var... Şöyle ki evlilikler de çiftlerin bazen kendisiyle başbaşa kalabileceği iki ayrı evi olmalı ki... Kendini Bi nevi kafasını dinlemeli. 😃 Aksi halde aynı evin içinde birbirini didikleyen muhabbet kuşları gibi olurlar. 😃 😄
Düşündüm fakat kimsenin görmesini istemeyeceğim bir eşya filan yok. Zaten yatak odam benim özelim herkesin girip çıktığı bir yer değil. Haliyle yatak odam benim eşinle özelim.
Duvarlarına bebekliğimden bu zamana geçen ve gelecek senelerdeki fotoğraflarımı yapıştırırdım. Mutlu ya da hüzünlü hikayelerimden de kesitler sunardım. Çok mu duygusal oldu ne 😂😂😂 Ve öyle birgün gelecek ki ben dışında muhakkak o odaya birisi girecek!
Çok şey saklamazdım. Özel oyun bilgisayarım olurdu, oyunlarım da TIR, otobüs, otomobil simülatörü, otomobil yarışları olurdu. Sadece cuma ve cumartesi geceleri sabahlara kadar oynar dururdum.
@Delioğlaaan Benim odam vardı ama bana ait değildi sadece laftaydı o. Ben hariç herkes rahat rahat giriyordu. Ben de her şeyimi köşe bucak saklardım napim😂
Bu tavana bulut yapıyorlar ya ondan yapicam :D Neyi koysam ya da saklasam bilemedim. O kadar uzun zamandır taşıyorum ki birini bile bıraksam eksik hisssederim gibi geliyor
İnsanın kalbi aslinda kendi saklı odası.. İçeri yalnızca senin anahtar bak bu dediğin girebilir ama çok kırılıp dökülürse kitleni veriyor hemen kimseler görmesin duymasın bilmesin diye (=