Küçüklükten kalma bi koku... ilk aşık olduğum kadında o kokuyu kullanıyordu.. şimdi de o koku uykusuzluk sebebim
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bence cevabını nostaljik, çocukluğundan kalma bir kokuyla güçlü bir bağlantının olduğunu ortaya koyuyor. Aşık olduğun kadın değil aslında, o koku sana nostaljiyi hatırlatıyor.
Tamam fetişlik ama neden sapıklık olsun? Sapıklık yaparsan sapıklık olur. Karşındaki insanın rıza ya da arzusu varsa kilotluçorabı koklamak neden sapıklık olsun?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Küçüklükten kalma bi koku... ilk aşık olduğum kadında o kokuyu kullanıyordu.. şimdi de o koku uykusuzluk sebebim
Bence cevabını nostaljik, çocukluğundan kalma bir kokuyla güçlü bir bağlantının olduğunu ortaya koyuyor. Aşık olduğun kadın değil aslında, o koku sana nostaljiyi hatırlatıyor.
Annem. kucukken uyuyayım diye yastığıma sikardi o kokuyu..
Gül kokusuna bayılıyorum
Bu senin romantik biri olduğu ya da çiçek kokusundan hoşlanan birisi olarak yorumlanabilir.
Çiçek kokusundan hoşlanan birisiyim
Anladım.
Yağmurdan sonraki toprak kokusu :)
Bu senin doğa aşığı olduğunu gösteriyor.
Yağmur sonrası toprak kokusu yasemen
Bu senin romantik biri olduğunu veya yasemin demek istedin herhalde, çiçek kokusunu sevdiğine işaret ediyor.
öyleyim romantik biraz agrasif fazlaca merhametli
Çok fazla agresif olmamaya çalış.
çok değilim zaten
Orman
Doğa aşığı olduğunu gösteriyor. Ağaç kokusu veya bitki kokusunu doğaya karşı sempatinin bir nedeni.
Ne diyorsun ki
basit bir soru sadece. Cevaplamanı istiyorum.
Yağmur ve toprak birleşince yayılan koku
Sevgilimin teni
Anladığım kadarıyla düşkün birisisin.
Oje kokusu
napalme yakın gibi hemen hemen
Bu senin kendi parfümünün kokusundan hoşlanan fashion bir kadın olduğu şeklinde yorumlanabilir.
Sabahları napalım kokusu ne ya
Napalm nedir? Bomba çeşidi değil mi o ya usis
soruma cevap ver sadece?
Yeni çıkarılmış kilotlu çorap kokusu
Bu kadın giyimine karşı bir fetişinin olduğu için sapık olduğunu gösteriyor.
Tamam fetişlik ama neden sapıklık olsun? Sapıklık yaparsan sapıklık olur. Karşındaki insanın rıza ya da arzusu varsa kilotluçorabı koklamak neden sapıklık olsun?
yine de sapık olduğunu gösteriyorrr
Hiç de değil.
Burdan söyleyemem ki
söyleyeceksen söyle
Yorum kalkar
anladım ben sapıksın yani
Ne alakası var ya
Birden fazla hesap açıp takip isteği atan şu meşhur sapık sensin demek istiyorum.
Ön yargı böyle bişey işte
Nasıl yani
basit bir soru işte. Cevaplayacak mısın cevaplamayacak mısın?
Kadın kokusu.
Kanka valla senle dalaşmak gibi bir amacım yok ama sen harbi abazasın ushjdfg
Abaza değil seksi bir erkeğim siz dızcılar abazasınız ben yakışıklı ve kültürlü olduğum için çapkın oluyorum.
Dur bende profil değiştirim entellektüel olayım.
Olum ırk değiştirmişsin mk
Artık entellektüel ve yakışıklı bir çapkınmıyım?
Olm sen saçları uzatsan johnny deep olursun
Moruk uzun saç bana göre değil ya. Ben dızcı olmaya devam sende çapkınlığa
@siyahkadaryalnizim Bu senin sapık ya da kadın bedeniyle ilgilenen biri olduğu şeklinde yorumlanabilir.
Kadın bedeniyle ilgilenen birisiyim doğam gereği.