Kişilik & Karakter Özür dilemesi Karşı tarafı Affetmenize yeter mi? FloraBacchus Takip Et Master Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Bütün kırgınlıklar, üzgünlükler bir özürle geçer mi? Affetmeniz için bir özür yeterli olur mu? Özür dilemesi Karşı tarafı Affetmenize yeter mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,6b cevap paylaştı. yetmez kanıtlaması lazım 1 0 Yorumla
ƛԼƠƝЄƜƠԼƑ Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Ne güzel la. Her türlü b. ku yesin sonra ay özür dilerim desin her şey unutulsun. Yok öyle bir dünya. 1 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Duruma bağlı, tekrarlanmaması daha da önemli benim için. Aynı şey süreklilik arz edecekse özürün kıymeti kalmıyor. 1 0 Yorumla
Moby8Dick Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Tamamen konuya bağlı.Bazı durumların, özür dilemek bir yana dursun dünya tersine dönse, affı olmaz. 1 0 Yorumla
Olmadıolduramadık Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 877 cevap paylaştı. Çok büyük bişey değilse küs kalmayı sevmiyorum ben ya 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Hayir hatasını kabul etmesi gerekir yoksa özür dilerim 2 kelimedir sadece 1 0 Yorumla
Tutunamayan-biriyim Takip Et Bilge Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yetmez ama hatayı kabul etmektir özür. Bu yüzden önemli.. 1 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 28 +1 yıl Hayır, her zaman için geçerli değil. 😬 1 0 Yorumla
Enperatriz_Eztia Takip Et Master Yaş: 29 , eic 99% +1 yıl Konuya göre değişir. Bazen yetmez 3 0 Yorumla
Mario45 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 7,2b cevap paylaştı. Yeter 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Özürle bitmiyor 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
yetmez kanıtlaması lazım
Ne güzel la. Her türlü b. ku yesin sonra ay özür dilerim desin her şey unutulsun. Yok öyle bir dünya.
Duruma bağlı, tekrarlanmaması daha da önemli benim için. Aynı şey süreklilik arz edecekse özürün kıymeti kalmıyor.
Tamamen konuya bağlı.
Bazı durumların, özür dilemek bir yana dursun dünya tersine dönse, affı olmaz.
Çok büyük bişey değilse küs kalmayı sevmiyorum ben ya
Hayir hatasını kabul etmesi gerekir yoksa özür dilerim 2 kelimedir sadece
Yetmez ama hatayı kabul etmektir özür. Bu yüzden önemli..
Hayır, her zaman için geçerli değil. 😬
Konuya göre değişir. Bazen yetmez
Ne için olduğuna bağlı
Yeter
Bazen yetmiyor.
Yetmez
Özürle bitmiyor