Öyle şu benim kuralımdır diyebilceğim bir şey yok. Ama illa bir kuralım olsa ' ben ilerde annem gibi olacağım' olabilirdi. Ya da 'sanırım her an doğru olanı yapma niyetinde olmak'
Çünkü hayat öyle kuralları uygulayabilecek kadar uzun değil. Dolayısıyla sevdiğim 3-5 şarkıyı peşpeşe dinleyince hayata bakışım değişiyor. Bir kediyi sevince günüm güzelleşiyor. Gün içinde sadece bir kişinin gülümsemesine sebep olunca 'oh' diyorum. Kanımca kurallara bağlı olmayınca hayat bu kadar basit ve kolay oluyor.
Aslında birden fazla altın kural var bence😊 Birazda bakış açımıza bağlı bu altın kurallar. -Yapılan kötülüğü unut ama iyiliği unutma. -Yaşadığın bütün olumsuzluklara rağmen gülümse pozitif ol -İki yüzlü insanları hayatından çıkar -Sağlığını olumsuz yönde etkileyecek alışkanlıkları bırak.
Tabiki hayatta bazı şeyler bizim istediğimiz gibi ilerlemez ya da bişeyi çok istersin olmaz. Bence bu hayatın kuralı her istediğimizi elde edebilseydik bi anlamı kalmazdı bence. Olmaya da bilir hayat bu.😊
Yani başka şeyleri de görmek lazım, yoksa dar görüşe giriyo 🙂 eğer ki ilgini kontrol edebileceksen her şeyini ver demek istiyorum, ama takıntı derece hırslı olup tek bir şeye odaklanan insanların ortak sorunudur bu, biraz da deli olmak lazım