Kişilik & Karakter Tipsiz erkeği yakışıklı yapacak şey nedir? mertaydn61 Takip Et Xper 5 Yaş: 22 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 30 Yapay Zekaya Sor Soruyu sordum 🤣🤣🤣 Güncellemeler+1 yıl Soru Vitrinde Tipsiz erkeği yakışıklı yapacak şey nedir? Cevapla Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Estetik 0 0 Yorumla
ishehe Takip Et Xper 5 Yaş: 33 +1 yıl Kızlar Bir Adım Öne balım kesinlikle tarz giyinmek. Bakımlı olmak, kıllarını güzel bir şekilde tıraş etmek. Ve güzel bir hitabetinin olması lazım. Şive en yakışıklı erkeği bile bozuyorr 0 0 Yorumla
Severance Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Tipsiz bir erkek saç sakal giyim üçgenini uygun yaparsa seviyesini yukarı çekebilir. 0 4 Yorumla mertaydn61 +1 yıl Doğru Yorumla Severance +1 yıl Ayrıca uzun boy ve çalışılmış bir vücutta erkeği yakışıklı gösterir bazı insanların gözünde. Yorumla mertaydn61 +1 yıl Boyum çok uzun değil 1.70 kilo 55 Yorumla Severance +1 yıl Olabilir, bunlar da belli bir kesime hitap edebilir. Benim söylediklerime bakanlar da var işte. Yorumla
bahtsizjokeer Takip Et Xper 6 Yaş: 109 , eic 94% +1 yıl Yakisikli bir erkegi tipsiz gosteren bir sey var o da NAZAR 0 0 Yorumla
MuscleKing_T Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Sakal kesinlikle yüzü çok değiştiriyor ve iyi giyim. 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Zekasıdır. Bir erkek zekiyse gerçekten çok yakışıklı geliyor gözüme 0 0 Yorumla
DefneÖzkaya Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 596 cevap paylaştı. Net zeka ve espri anlayışı 1 1 Yorumla mertaydn61 +1 yıl ✌️✌️✌️ Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Bakım , doğru tarz..😌 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Görünüm, bakım, bilgi, karekter 0 0 Yorumla
alsevgilimkırkalbimi Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Karakter. 2 1 Yorumla Mizojinist03 +1 yıl Serseri olmak lazım öyle bir karakter ama Yorumla
97Kerim97 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. paradır 1 0 Yorumla
Tuubao6 Takip Et Xper 4 Yaş: 38 +1 yıl bilmiyorum ama sevdiğim çok yakışıklı 😜🙅♀️🥱 0 1 Yorumla mertaydn61 +1 yıl Ben mi hdhdd Yorumla
HoşafAğızlı Takip Et Master Yaş: 28 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,6b cevap paylaştı. Para 1 0 Yorumla
Mertizm2834 Takip Et Master Yaş: 33 , eic 97% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,7b cevap paylaştı. Cuzdan 0 1 Yorumla mertaydn61 +1 yıl Djneocmscjskcnsjc Yorumla
busuyukimiçtii Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Para gahdhdh 0 3 Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Kısa ve öz Yorumla mertaydn61 +1 yıl Bak sen mk cjdncjd Yorumla busuyukimiçtii +1 yıl Niye küfür ediyorsun ki? Salt gerçekler acıdır Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
11Cevap
Estetik
Kızlar Bir Adım Öne balım kesinlikle tarz giyinmek. Bakımlı olmak, kıllarını güzel bir şekilde tıraş etmek. Ve güzel bir hitabetinin olması lazım. Şive en yakışıklı erkeği bile bozuyorr
Tipsiz bir erkek saç sakal giyim üçgenini uygun yaparsa seviyesini yukarı çekebilir.
Doğru
Ayrıca uzun boy ve çalışılmış bir vücutta erkeği yakışıklı gösterir bazı insanların gözünde.
Boyum çok uzun değil 1.70 kilo 55
Olabilir, bunlar da belli bir kesime hitap edebilir. Benim söylediklerime bakanlar da var işte.
Yakisikli bir erkegi tipsiz gosteren bir sey var o da NAZAR
Sakal kesinlikle yüzü çok değiştiriyor ve iyi giyim.
Zekasıdır. Bir erkek zekiyse gerçekten çok yakışıklı geliyor gözüme
Davranışı ve giyim tarzı
Net zeka ve espri anlayışı
✌️✌️✌️
Para yoksa bakmam xkdnxk
Bakım , doğru tarz..😌
Görünüm, bakım, bilgi, karekter
Sempatik olması bence
Konuşması bilgisi zekası
Karakter.
Serseri olmak lazım öyle bir karakter ama
paradır