Yaşamından vazgecsem biraz olsun acılarım diner mi?

Burdan birileriyle konuşmaya başladım derdimi anlatırken is cinsellige gitti bir kişiyle konuşuyordum aslında sonradan dün bir kişiyle daha konuştum derdimi anlatırken sürekli cinsel birseyler istiyorlar ve ben a. tal gibi hayır diyemiyorum aslında ben çok saf bir insanim ama bakıyorum da erkekler zerre acimiyorlar ne yaşarsan yaşı tek dertleri kullanmak ilk konuştuğum burdan isteğimi kabul etmedi 30 40 kişiyi takip ediyor hepsi de kız kesin uygulamayı sildim diyor ve beni kisitlamis görüldü olmuyor istek yolladım reddediyor yani mesajımı görüyor ve benden resim aldı kendi eski bir resmini attı bir gün yazmadım diye yolun açık olsun yazmazsan sevinirim yazmış ben ise engelli biriyim umrunda değil benim engelli olmak vücudumun civilerle dolu olması çünkü becerilecek kullanılacak kız olarak görüyor ikincisi de ne zaman resim atsam 5 dk ortadan kayboluyor galiba resimlerimi birilerine atıyor ve bu ilk kişiyle olan muhabbetten buna bahsettim ss istedi neden istedi onu da bilmiyorum belki de ifşa sitelerine atacak. Çok saf biriyim bir mesleğim yok sağlığım iyi değil ve erkekler sürekli kullaniyor galiba yaşamıma son verecem erkeklere güvenim hiç kalmadı evlenmeyi de düşünmüyorum yeterince kirlendim ve temiz erkek bulmak zor.
Yaşamından vazgecsem biraz olsun acılarım diner mi?