Hayatında en çok özlediğin şey ne oldu?
Belki bir gün özlerim.. 🦁
Hayatım boyunca hiçbir zaman maddi ve maddesel şeyleri özlem duymadım. Hep aza kanaat ettiğim için genelde özlem duyduğum şeylerin başında manevi durumlar geldi. Benim de en çok özlem duyduğum şey huzur. Huzuru yakaladıktan sonra başka bir şey istemiyorum gerçekten.
Öyle özledim ki onu her hatırladığım da burnumun direği sızlıyor çok sevdim çok değer verdim o gitti şimdi başkasıyla ben burada onun Hasreti ve onun hayalleriyle bibaşımayken onu uzaktan sevip acı çekereken şu sıcak ve rahatsız edici gözyaşılarıyla boğuşurken o başkasının kollarında ben tek bir gülüşüne hasretken o başkasını güldürüyor hayat işte ben sevdim başkası sarıyor dokunuyor ben kokusuna hasretken başkası onu kokluyor mutlu olsun o huzurlu olsun ben ömrüm boyunca böyle uzaktan severim onu öyle uzaktan bakarım ona onun özlemiyle yaşarım.
Annemle babamı özledim, dün akşam bunu dile getirdim babam hemen Rize' ye uçak bileti bakıp beni aradı cuma gününe uçak bilet alıyorum diye. Canım babam yaaa Aşkımmmm❤️🥰🧿
En çok babamı ve teyzemi özledim ama artık göremem. Birde platonik sevdiğim var pandemiden beri görmüyorum onu da özledim hayatım özlemekle geçiyor zaten..
Cevap
12Cevap
Kaybettiğim birini özledim en çok.. Ölüm allahın emri de şu ayrılık olmasaydı demişler.. Doğru demişler.. Keyifli geceler..
Bir kaç aydır yavru bir kedim olmasına.
Ondan önce köpekti.
Alsanaa
Korkuyorum başına bir şey gelir diye ya
Geçen bakkalın kızı yavrulamıştı. Yavrusunu vereyim dedim almadım.
Aşka duyuyorum
Özlem duyduğum hiçbir şey yok valla, neye öyle tutunsam elimde kaldığı için şu an olup bitenleri yaşıyorum ve önüme bakıyorum sadece.
90lı yıllara. Sokak ve eğlence o zamandı. Dilediğimiz gibi sokakta koşardık, herkes rahat ve stressiz yaşardı.
2017-2018 Beşiktaş 💔
Çok beklersin artık şampiyon ❤️💙
Hıııı görürsün 😃
Seneye görürüz 😃
Rhmetli babam.
Ondan akıl, tavsiye almak istediğim öyle konular var ki.. Bu aralar yanımda olsa çok mutlu olurdum
Özlem duymayı özledim galiba o duygumu bırakalı uzun zaman oldu. ☺ Emre Aydında sağ olsun iyi anlar beni çok severim. 🙏
Bu şarkının yeri bende çok ayrıdır. :')
Çocukluğuma baya özlem duyuyorum.
Bu şarkıda ölmemiş insan var mıdır acaba 🙃
Ruhları şad olsun 😌
Son zamanlarda özlediğim hiçbir şey olmadığını fark ettim..
Ev yemeklerini özledim. Kyk saki yemekler tatsız tuzsuz
Lise yillarinda aklımın bı karis havada olduğu dönemleri 😄
Sağlığımı kaybettim, iyi olmak için çabalıyorum. Allah'ın izniyle başaracağım. cok özülüyorum.
Öğrencilik zamanlarima, 😌
ölen arkadaşlarım ve eski günler.
Anne karnındaki zamanımı.
Samimiyete.
İnsanlar o kadar sahteki.
Babamı ve eski günleri özledim
Ailemleyim hep beraberiz özleyeceğim bir şey yok
Dedemli günleri.
Mekânı cennet olsun
@dikenliyıl amin tatlım..
Âmin inşallah cumlemizinkini🌷
Eski maddi durumuma
Duygularımı
gamsız pez. olmuş olabilirim biraz
Kaybettiğim yakınlarıma..
Okul yıllarımı aşırı ozledimm
Mutluluğa, huzura, kaliteye, adalete, aşka
Sivas’ı özlüyorum. Düzenli olarak Sivas’ı özlerim.
Gerçek anlamda çıkarsız olan herşeye
Biri diyelim. Ama hep özlediğimle kalacağım.
Kışı özledim 🥺
Senin olsun 🥺 ben kışı istiyorum
Yazın sıcaklarda ne yapıyorsun? Serinlemek imkansız 🥺
Tabiii yaa seversin böyle 😃 cakaaall
Eski kendime
Eski günlere
Annemmm😘
Aileme
2017 yılına
Babama 💔
Geçmişime
Dedemi..🥀