Yapmadım çok Şükür büyük konuşmam aslında hayat bu ne zaman ne olacak bilemezsin bu yüzden asla bunu yapmam demedim dediğim ufak tefek şeyler olabilir belki ama büyük konuşmamalı.
Kız kıza dışarı çıkarım hep. Asla bir erkekle dışarı çıkmam diyordum. Kız arkadaşım bana sormadan bir erkeği çağırdı ve dışarı çıkmak zorunda kaldım. Sonra her kes bana mesaj atıyor. Yanında erkek vardı diye.
Senin annenin ölüsünü mezarda s. kip içine boşalıp cesedinden akan menilerimidd apo bayrağıyla sildiğimin çocuğu ondanmı ananı çok s. ktikte Türkçe konuşuyorsun
Ahahahahha diyene bak hele belli yüce atatürk sizin ananızu rakı eşliğinde yatak mezesi olarak çok s. kmişte kuyruk acın bundan lafla peynir gemisi yürümez koçum Marmara olayında türk kızlarını hadi ordan diyen askerlerin halini bir araştır bakalım bu ülkede yaşayıp havlayacağına çok sevdiğin toprak parçasına git boşuna gece gece sosyal medyanın arkasına saklanıp havlama bak ben gay değilim ama sen cidden karşımda olsaydın ağzını burnunu kırarak seni g. tünden zorla tecavüz ederdin senin gibileri s. kmek gerekiyor sırf gay bile olurdum
Harbi aptalsın ben müslüman değilim bir kere ayrıyetten o şehitle alıp veremediğin şeyi anlıyorum ananızı çok s. kmekten telef oldu adamcağız birde burada laf kalabalığı yapacağına erkek gibi numaranı ver görelim yoksa boşuna havlama
canım 1. ben işyeri sahibiyim 2. Seviniyorsum ama sende eşşek gibi geride kalıyorsun boşuna hayal kurma gerçekleşmez 3. sosyalmedya delikanlılığı yapıp gerçekte ödlek olan korkak * dediğini umursamıyorjm bile anca ağladığınla kalırsın 4. bize düşmansın ama bizim dilimizi konuşuyorsan bir DNA testine gir çünkü baban sandığın bir türk olabilir ondan Türkçeyi iyi biliyor olabilirsin😉
Daha kendinize ait vatanınız yok yanımızda sığıntı olarak yaşıyorsunuz bizler sizin anamızı bacınızı s. ktikten sonra hemen koşa koşa Avrupa'daki süt abilerinize gidip insan hakları zulüm diyorsunuz 😂😉
Erkek adamlığı için yaşar adam olsa bana numaranı ver bak ne oluyor izle gerçi sende oda yoktur boş boş konuş abim sen o sıra kerhanede ananı türk askerleri düt rahatlasın😉