Bir yıl olsan hangi yıl olurdun? Varsa sebebi :))

Ben😄
Ben hani o kötü zamanlar gelmeden bir sene önceki 2018 yılı var ya, pandemi ne bilmediğimiz, beş litre yağın 38 lira olduğu o laylaylom zamanların son senesi var ya,
İşte o sene, yani 2018 olurdum.
2019 olmak isterdim.
Her ne kadar bitmesine yakın covid diye bir bela olsa da o yıl, hayatımın en güzel yıllarından biriydi. En, en, en!
O yılki enerjim, mutluluğum, başarılarım, biriktirdiğim anılar, geçen günler, edindiğim yeni tecrübeler... Hepsi, hepsi ayrı güzeldi. 💔
2009 olmak isterdim teknoloji bin bu kadar saçma yerlere taşınmadıgı kıymet bilindiği sakin güzel yıllardı sanki 🪷 domuz gribü hariç
Teşekkür ederim ✨
Rica ederim ✨
1986 olayım. Asla yumurtaya doğru koşmam, giden gitsin ben peçeteden sonsuzluğa. Mis
😂😂
Cevap
15Cevap
Kesinlikle 1999 yılı olurdum 🖤🖤
2020 olurdum hayatım gibi bir yıl
2010 olayım, her şey çığırından çıkmamış. Euro 1,9. her şey yolunda. Kendimi çok büyük zannediyorum. Çocukluk aşkımla evleneceğimi düşünüyor, 20-21 yaşlarında mesleğimi ele alacağımı umuyorum. Suratsız ve alayına isyan modunda sabahları kulaklıkları kulağıma tıkıyor, çevreme gram tahammülüm olmaksızın son ses delikanlı ruhumu kamçılayan parçaları dinliyorum. Derdim yok, tasam yok, olanlarıda dert sayıyorum ama 12 sene sonra totomla halime güleceğimden habersizim.
2027 olabilir. O zamanlar da evlenmiş olma ihtimalim var 👁️
2015 olmak isterdim, en güzel yılım ve aynı zamanda en kötü.
Ruh hastası?
Her zaman 😎
2015 olurdum..
Bilmem, yazılışı falan hoşuma gidiyor.. 😄
1960'larda şu anki yaşlarımda olmak isterdim ticaret ile fena parayı kırabilirdim şimdiki bilgim ile ancak şu anki bilgim ancak kendimi geçindiriyor.
Ben olsam olsam 2019 2020 olurum pandemi felaketi vardı ya ben de kein o yıllar olurdum çünkü benim hayatım da öyle bir felaket
Milad olurdum ben.
Herkesin başlangıcı çizgisinden çıkmadığı. 😎😄
Hiçbir yıl olmak istemezdim. Hayatta olmaktan kim ölecek şimdi ya bana niye sormadılar 😒
Maya takviminin bittiği gün
Büyük beklenti var dı boş çıktı
Lucy😍
2019 yılında olmak isterdim güzeldi o yıllar en azından benim için
Şöyle bir 10 yıl sonramı görmek isterdim bakalım ne şaheser olacağım merak konusu. 😀😄
70 ler olmak isterdim..
tüm dünya daha bir eğlenir havadaymış..
Bende 1970 lerde olurum …
Dönemsel zamanları çok seviyorum elbette yaşamadım o zamanda zoruklari şimdiye göre daha farklı ama yinede fimlerden kitaplardan o zamanda olmak isterdim
Şimdiki yılların güzelliği yok net eski yıllar olurdum
2019 olurdum benim icin herşeyin guzel olduğu bir seneydi
2021 lanet yılı olurdum musallat gibiyim fjfjfjfjfjffjfj
onun doğduğu yıl ay gün olurum. o saat o dakika o saniye o salise.. o, o ve o...
2022 veya 2023 olmak isterdim çünkü en kötü yılar unutulmaz olur
50'ler veya 60'lar olsun
90 falan olurdumm 🧚♀️😅
Sanatın ortaya çıktığı çağ
2010 falan olayım o zamanlar her şey ne güzeldi
2000 en güzel zamanlarrr
1998 ya da 1999 🙄 En güzel yıllarım
1700 yılında prenses olurdum sjssjjs
California'nın 1950'lileri olmalıydım.
2010 kadar güzelim 2010 olurdum.
Dünyanın son yılı olsam fena olmazdı. Sonu seçtim.
2002 kötü günlere doğru...
3541
Nedenini sor ama insanlara yaa
Soruda sordum. Tekrardan sormak istemiyorum.
Neden 3541?
Karmada ne olacak merak ettim çünkü , 1453 yeni çağ başlangıcıydı karmasında ne olacak..
Bu açıdan bakınca çok merak ettirici.
2009 diyeyim
Yıl değilde yılan olmak isterdim
Hic olmamayi dilerdim
2016 .
2019 net
1992
1938 olur, kendimi yok ederdim.
2018
Seksenler
2022
1944 olurdum