Hiç bir şeye hevesim yok?

Şimdi ben liseye gidiyorum herkesin yaşadığı bir sorun yaşıyorum böyle pek bir hevesim yok eskiden arklarim falan baya vardı yani dışarı cikardim gezersin ama nedense son 2 -1 buçuk yıldır nerdeyse hiç dışarı çıkmıyorum bir ara yüzme kursuna gitmiştim ama ondan hemen bıkıp ayrıldım futbol kulübüne girdim yaparım kendime gelirim falan die ama maalesef hiç bir etkisi olmadı hatta ben baya bir kötü oynadım işte klüpte ilk senemde sonra biraz kendimi toparladım 2. Senemde ama yinede kötüydum işte arkim sen boşuna buradasin hak etmiyosun buraları falan dedi ya da diğer arkim ztn yeniliyoruz bide bana bakarak şuna bak dedi hocamda ztn bana hep diyodu yetersizsin die bazen hirslanip oynamaya çalışıyordum ama beceremedim işte ayrıldım yazın işe girdim bari onu yapım die ama orada da işi beceremedim ayrıldım çok denedim her şeye girdim beceririm die ama olmadı şuanda pek bir hevesim yok sadece uyumak istiyorum bazen kendi kendime hiç bir +ın yok sadece - sin diyip moral bozuyorum ya işte asosyal gibi bişi oldum dışarı bile cikasim yok hiç bir şey dikkatimi çekmiyor son derece ergence glb ama neyse. Dkgkxkfkd la 30-35 yaş yapmiskm agb
Hiç bir şeye hevesim yok?