İlk okuldaydım sanıyorum bi 11 yaşında filandım karnım bükmeye başladı parmak kaldırıyorum hani hoca görsünde izin alıp çıkacağım. Ay adam derse kendini kaptırmış gidiyor. Neyseki gördü.
-örtmenim wc gidebilir miyim? - ııı e hadi git Ben sınıfın kapısını açamadan gürültülü bir sesle gaz çıkardım istemsizce bütün dönem adım “gaz girl” diye anıldı.
İyi tarafında bak kızım demişti annem. Sınıfın sana kahraman ismi koymuş sen onların kurtarıcısısın artık demişti ve ben de inanmıştım 🤭😃🤣🤣🤣
Bir keresinde okula üstü açık ayakkabıyla gitmiştim (Spor ayakkabı değildi) ondan sonra o günde hava yağmurluydu herhalde hatırladığım kadarıyla çoraplarım ıslanmıştı. Bende sınıfta o çorapları çıkarmıştım çünkü ıslanmıştı rahatsız ediyordu. Aman Allah'ım nerdende giydim o ayakkabıyı beden dersindeydik oturuyordum voleybol oynuyorlardı bende onlara bakıyordum oturduğum yerden sonra beden eğitim hocası geldi ve bana "Eğer durumunuz müsait değilse okulumuzun fakir ve yabancı uyruklu öğrenciler için özel olarak seçtiği ayakkabılar var istersen sanada ordan ayakkabı verebiliriz. Durumunuz yoksa bedavaya" demişti. O zaman ayakkabımda gerçekten fakir ayakkabısına benziyordu ayakabımı bir gören dönüp tekrar bakıyordu eliyle ayakkabımı işaret edenlerde vardı. Bende "Gerek yok hocam durumumuz müsait sadece ben bunlarla daha rahat hissettiğim için bunları giymek istedim" dedim. Çok fazla üstelemedi yeni bir ayakkabıda hediye etmedi bana. O gittikten sonra ay ben nasıl utandım hayatımda bu kadar utandığımı hatırlamıyorum. Vallahi yani eğer yardım edeceksen sessizce bir ayakkabı getirip rengi farketmez "böyle sessiz sessiz oturduğun, derslerdede bizi can kulağıyla dinlediğin için notun biraz düşük olsada al sana teşekür hediyesi olarak Ayakkabı" dese bende sevinsem ama yok fakir olmadığım halde ben utandım hani gerçek fakirlerin halini düşünmüyorum bile bu ne düşüncesizliktir. 🤦♀️ hala aklıma gelince utanırım. Giydiğim bir ayakkabı anca bu kadar abartılabilirdi. Ne diyim. Allah daha kötülerini yaşatmasın yani
Rezil bir olay yaşamıştım, oydu. Ama ne olduğunu tabii ki söyleyerek bir kez daha rezil bir duruma düşmeyeceğim. Bende kalsın en iyisi. Ayrıca iltifatlar beni utandırmaz. Onu utanmaktan saymıyorum.
Ormanda kız kıza otururken kendimizi yalnız sanıp orada südyenle oturup güneşin vurduğu yere tişörtümü kurutmaya çalışmamdı. Üzerine vişne suyu dökülmüştü..
Lise de iken çocuğun biri her allahin günü bni sevdiğini söylüyordu bütün okul bizi konuşuyordu birgün okuldan çıkarken herkesin icinde hocalar da var diz çöküp cikma teklifi etmişti çok utanmiştm baya gündem olmuştuk 🤦
Sınıfın kapısı tam erkekler tuvaletinin önünde ve bende kapidan geçenleri izliyordum ama tuvalete bakmiyodum sonra tam gözlerimi cevirdim bi tane çocuk üstünü değiştiriyordu ve ben YATARAK COCUGU izlemiş oldum sonra gülüp geçmişti
Bir hastam gelmişti ishalim demeye utanıyordu sandım ama seks ne zaman yapılır diye sormaya gelmiş bende yanlış yere gelmişsiniz dedim başka yere yolladım :o
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bugun oldu o ya sınıfta ki arkadaşına yaptığım saçma hareketim