Gidenlere pek koymaz, tercih onların oluyor zaten. Gidenler enkaz yığınlarını da görürse daha iyi olmaz mı?
Neyse ki ne geliyorum, ne de gidiyorum. Ben sandalyemi köşeye çektim gelen gideni izliyorum.
Giden mi kalan mı oluyorsunuz?

Hanımefendiler benden giderler ben de onlara müteşekkir kalırım. Onlar beni sevmemeyi seviyorlar, ben de onların beni sevmemesini seviyorum. Birbirimizi sevmesek de, birbirimizin sevdiğini seviyoruz. Bence bu da birşeydir. 😊
Hep bir gizli görüş yapıyorsun, açıkla kendine artık 😃
Ben aslında herkesin kalbindeki kendi iyiliğiyim. 😊 Yani ben aslında yoğum yoğum. 😊
Giden olmayı sevmiyorum çünkü veda sevmiyorum. Gidilmesi gereken hatalarda giderim ama hata yoksa kalan olurum.
Kalan hep ben oluyorum. Sorun bende herhalde, artık alıştım. Hep bitmesin diye çabaladım ben. 1 tane olsun tam olsun diye uğraştım. Şimdilerde uğraşmıyorum artık. 10 tane olsun giden gitsin kalan kalsın
Giden oldum da geride kalan hiç olmadım. Nasıl bir duygu bilmiyorum. Bilmek de istemezdim. Acı veren hiçbir duyguya yakın olmak istemem.
Cevap
17Cevap
Ben her zaman kalanım gidene gitme demiyorum
Kimse gitmek ya da kalmak zorunda değil herkes olduğu yerde kalsın 😂
Haklı dağılın fjska
"Ben de bu yolları gide gele göreceğim, yok ki bi bildiğim.
Serdeki acıları çekmek için yine bi zalimi seveceğim."🎶
Diyor şarkı. Ben demiyorum. 😁
Gitmekle de kalmakla da bir münasebetim yok. 😂
kalmışımdır da elbette ama ben giderim ya gidene kadar da tırmalarım gitmemek için içimden hareketlerim de dahil çırpınır nolur yapma nolur yapma gibi hareketler içinde kendi kendime mücadele veririm ama o anlamaz tabii ki kimse anlamadı bugüne kadar
Gitmem için uğraşılıyorsa inatla kalan olacak kadar ne şuurumu kaybettim ne de o denli kendimden nefret ettim etmem de çok şükür. O yüzden gidende kendi yerinde, kalanda kendi yerinde "layıkıyla" hoş olsun.
Kızlar BirBende dataydaki gibiyim gelen gideni izliyorum 😅
Giden de olduk kalan da.
Hayat bu illa birini yaşıyoruz işte.
Bundan sonra ne giden olayım, ne kalan.
Ne yarım bırakayım ne de yarım bırakılan.
Fark eden bir şey yok ki giden de kalan da birini buluyor zaten giden yeni birini buluyor kalan kendini buluyor
Kalan tercihim her zaman
Sağlık sorunları vardir
Kalan her zaman ben oluyorum. <3 Çünkü hiç terke edilmedim. Sadece Annem Babam beni bıraktı gitti.
O ye :D
Ben hep giden oluyorum ve arkamda bıraktığım enkazlar asla umrumda olmuyor.
kimseden kolay vazgeçemedigim için hiç giden olmadım hep kalan oldum ben
Gidende oldum kalanda
ikisinin tam ortası 😎
değişiyor bazen ikisi bile olabiliyor insan
hep giderken kaldım ben, bilmem hangisiyim şimdi
Gidende oldum kalanda
Ben giderim kim kalıyorsa kalsın.
Üç evetle uğurlayan oluyorum
bu zamana kadar giden olmadı..
İkisi de.
Gidenim her türlü
Belli olmuyor