Kişilik & Karakter Attığın goller mi daha çok, yediklerin mi⚽️? HeartofFire Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Selamlar.. Hayatta hepimiz gol de atıyoruz, bazen 90 a takıyoruz ama bazen de art arda gol yiyoruz.. Hayatta attığın goller mi daha çoktur, yediklerin mi? Keyifli günler.. 😄⚽️🤘https://m.youtube.com/watch?v=NchZOnCPUc0#heartoffire Attığın goller mi daha çok, yediklerin mi⚽️? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Pulsarr Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Ben erkek olarak skor odaklı hareket etmiyorum 😂 Saymadım 😂 1 6 Yorumla HeartofFire +1 yıl Artistiğini yerim :D ahah Yorumla Pulsarr +1 yıl Ben dururken 😂😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl Pakete dahil değil mi hepsi zaten :D ahah Yorumla Pulsarr +1 yıl Sana platinium üyelik var. GSM müşteri hizmetleri muamelesi gördük. Paketiniz içinde hepsi mevcuttur efendim 😂 Yorumla HeartofFire +1 yıl üyelik falan anlamam salonu kapattım 😂 Yorumla Pulsarr +1 yıl Vuhuuu 😍🤣 Yorumla
54srp Takip Et FenomenMaster Yaş: 44 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,8b cevap paylaştı. Yemiş gibi yaptıklarım daha çok 😬😬😂 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl ahsh en eğlenceli kısmı orası zaten :D taam taam hadi inandık modu :D Yorumla 54srp +1 yıl Tamda ondan😂hı hı taam taam inandık 😎😎😂 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 20,1b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Genelde orta sahada gezen taraf oluyorum. 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Makul :D Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Bu hayata kaybetmek için geldim 1 0 Yorumla
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Ben 10 maçta 107 gol yiyen takımın teknik direktörüyüm 🤣🤣 1 1 Yorumla HeartofFire +1 yıl Maşallah :D Yorumla
skyseahawk Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl şu ana kadar eksi averajdayım sanıyorum yediğim goller attıklarımdan daha çok. Tipik Türk insanı işte 1 0 Yorumla
SepulturaSoldier Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Ben 90da takım 2-1 yenik durumda iken oyuna giren topcuyum. Büyük ümitler var üzerimde ama bunun için verilen vakit ve motivasyon asla yok 1 0 Yorumla
TauredKraliçesi Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Ben affetmiyorum direk köşeye yuvarlıyorum <3 1 2 Yorumla HeartofFire +1 yıl Yapıştır :D ahsh TauredKraliçesi +1 yıl O ye :D
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Yediklerim daha çok 🥺 1 3 Yorumla HeartofFire +1 yıl Afiyet olsun :D Yorumla GOKHANoturumactı +1 yıl Pek olmadı ama sağ ol Yorumla HeartofFire +1 yıl Olduğu kadar artık, ne demek :D Yorumla
Frankie34 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 90% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 619 cevap paylaştı. Attığımız goller fazladır 😂😂😂😂 1 0 Yorumla
Leading_Leader Takip Et Master Yaş: 42 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,6b cevap paylaştı. Atmayı severim daha çok... 1 0 Yorumla
kimbu032 Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yediklerimdir 1 1 Yorumla Frankie34 +1 yıl Hahahahah Yorumla
En İyi Cevaplar