Kişilik & Karakter Zengin olsaydın nereden geldiğini unutur muydun? emreprofil Takip Et Xper 5 Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Ben unutmazdım ama hakeden insanları da böcek gibi ezerdim. Merhametsiz olana ben hiç olmazdım: ) Zengin olsaydın nereden geldiğini unutur muydun? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
e-Darius Takip Et Xper 6 Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Yeterince zengin olursam, her şeyi ve herkesi unuturum, kabuğuma çekilir, mis gibi yaşarım. 0 0 Yorumla
NarsistikPatinaj Takip Et Bilge Yaş: 110 , eic 95% +1 yıl Durumum kötü değil çok şükür. Elon muskun sahip olamayacağı pek çok şeye de sahibim. 0 0 Yorumla
lavinya1023 Takip Et Xper 4 Yaş: 22 +1 yıl Çok zengin de oldum hicbirsey değişmedi insan kendini kaybetmemeli 1 0 Yorumla
Asii_07 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Bu kim ya rus A benziyor😅😅 0 3 Yorumla gitarcikizzz88 +1 yıl Elon Musk o nasil bilmezsin Yorumla emreprofil +1 yıl Dünyanen en zengin adamı elon musk Yorumla Asii_07 +1 yıl @gitarcikizzz88 tanıyorum prenses espiri amaclı yazdım 😁😁 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Yeterince zengin olursam, her şeyi ve herkesi unuturum, kabuğuma çekilir, mis gibi yaşarım.
Durumum kötü değil çok şükür. Elon muskun sahip olamayacağı pek çok şeye de sahibim.
Çok zengin de oldum hicbirsey değişmedi insan kendini kaybetmemeli
Unutulur illaki kimse şaapmasın
Bu kim ya rus A benziyor😅😅
Elon Musk o nasil bilmezsin
Dünyanen en zengin adamı elon musk
@gitarcikizzz88 tanıyorum prenses espiri amaclı yazdım 😁😁
Unutmadım
unuturdum gibi ya
Hayır
nope