Kişilik & Karakter Esprili bir kişilik misiniz? YarabantlıRakıŞisesi Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 65 Yapay Zekaya Sor Mizahla aranız nasıldır? Ortamlarda güldüren mi, dinleyen misiniz? Esprili bir kişilik misiniz? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 11 kişi beğendi
MadagaskarAslanı Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Evet ancak son zamanlarda sadece uyumak istiyorum 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 205,5b cevap paylaştı. Evet espri yapmayı seviyorum 1 0 Yorumla
Saddov Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,2b cevap paylaştı. Genelde esprili bir insanım. İş hayatında öyle değilim sadece. 1 0 Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et FenomenMentor Yaş: 38 +1 yıl Evet fazlasıyla esprili bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum. 1 0 Yorumla
padisahinkizi Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Öyle olduğum doğrudur ama her daim sıcak olmaz o ayrı 😂😂😂 1 9 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Şey gibi mi? Yıkanan ton balığına ne denir? WASHington :D Yorumla padisahinkizi +1 yıl Hahahah 😂😂 Hazır ol o zaman ben de sana bir şey sorayım:"Konya ve Sivas'ın kendisine ait olduğu konusunda sürekli tartıştığı ince, pide türü tat nedir?" Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Eyvah :D Nedir? Yorumla padisahinkizi +1 yıl @li ekmek 🥶😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl şu an buz kestim, elim ayağım iptal yazamıyorum :D Yorumla padisahinkizi +1 yıl İşte biz de yaz sıcaklarına bu şekilde bir duruş sergiliyoruz. Serinlemişken de serinletmeyi seviyorum. Sevaptır shshshs Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Allah razı olsun kfkfkfk. Bu serinlik beni iki gün götürür :D Yorumla padisahinkizi +1 yıl Daha bende neler var da bir anda öldürmek istemem, ne demek fhdhdh Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl şu an hala dirilmeye çalışıyorum kfkfk :D Yorumla
Şişkoletta Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2,4b cevap paylaştı. Kızlar Bir Adım Öne Evet mizahla aram çok iyidir arkadaş Çevremde öyle 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Yeri, zamanı ve karışımdakine göre değişiyor..Yeteneksiz değilim hani bu konuda.. :)) 1 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,4b cevap paylaştı. Yio sıkıcı bir kişiliğim. 2 3 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Değilsin, sadece kendini rahat bırakmıyorsun. Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl Belkide öyledir 👀 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl 👀😒 Arkadaşlar hafızamla oynamayın kfkkd Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Mizahla aram çok iyi. Özellikle spontane kelime şakaları yapılmasını da yapmasını da severim. Soğuk şakaları daha çok severim mesela :D 1 0 Yorumla
Yabancıpanda2 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 92% +1 yıl mizah anlayışım çok iyidir ama daha çok ciddi ortamlarda bulunduğumdan esprili bir kişilik olduğumu düşünmüyorum 1 0 Yorumla
JustCoordinator Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Hemde ne espri.. Kahkaha tufanı yaratıyorum resmen. Saatte 400 km/h en az. 2 0 Yorumla
arasreis02 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 87% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 599 cevap paylaştı. Espriliyim dir ama espriyi açıklamak zorunda bırakanlara da uyuzum 1 0 Yorumla
umursamazbirkedy_ Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Samimi olduğum arkadaş ortamlarımda öyleyim sadece. Öbür türlü ciddi bir karaktere bürünürüm. 1 0 Yorumla
mochiii Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 95% +1 yıl nie bilmiom ama sadece yazışmada yüz yüzeyken dilim tutuluyo ıusfgcıekwm 1 0 Yorumla
SonSeslenişim Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Guzel güldürürüm dkdn yeterki aç olmiyim onun haricinde pozitifim 1 0 Yorumla
Nut_Butter Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 84% +1 yıl Baya espriliyimdir. Ortamlarda sevdiğim insanlar varsa neşe saçarım 1 0 Yorumla
wkertenkele Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,1b cevap paylaştı. Girgir olmadan olmadan gecmez bu hayat 🙃Hele ki bir de geyik varsa, ben ordayim iste 😉😉😜🤣 1 0 Yorumla
aaaliali Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 45% +1 yıl Espri yaptığını sanan birine kahkaha atıp çok komik ve zekisin derim hata mi yapıyorum bilmiyorum 1 0 Yorumla
heyybenesra Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 98% +1 yıl Güldürurum ya sıcak olmayı seviyorum insanlara karşı 1 0 Yorumla
edeplii_kizz Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 97% +1 yıl Genelde güldürürüm gerçi genelde asla ciddi olmam ki😁 1 0 Yorumla
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Tanıyanlar bilir mizahım karakter kimliğimdeki soy adımdır o kadar. 😎😅 1 2 Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl O kadar fjdks Yorumla Adıultimeguide +1 yıl He bir de şu vatandaşta aynı kimliğin mavilisi oluyor 😂 Yorumla
Oksitosin Takip Et Master Yaş: 39 +1 yıl Evet ama espri 2 taraflı karşı taraf malsa girmiyorum hiç 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Gerçekten komikse eğer gülerim ama coğu espriyi komik bulmuyorum açıkçasıBazen ben de komik olabiliyorum modumdaysam 1 0 Yorumla
-ViviR_- Takip Et FenomenGuru Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 2b cevap paylaştı. Hem güldürürüm hemde gülerim 1 0 Yorumla
dgfhcjcbv Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Karşımdaki insana bağlı, rahat hissediyorsam baya bi güldürürüm. 0 0 Yorumla
Abdurrahman00t Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Fena değilim bence 1 8 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Kfkdkdk az gülmedik Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Karşılıklı olunca böyle oluyor djdks Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Neyin peşindesin jdjdjd Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Neyin olabilirim hee Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Ekmeğimizin peşindeyiz ktkrk Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Yok bee bir arkadaşa bakıp çıkacaktım 😃 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Gördün mü bari kfkdj Yorumla Abdurrahman00t +1 yıl Gördüm gördüm fjdks Yorumla
varrohincco Takip Et Guru Yaş: 87 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yukarıdaki kadar kötü değil 😂 1 5 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl www.youtube.com/watch Yorumla varrohincco +1 yıl Yani mahalli değil kişisel olarak kötü 😂 Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl Onu bunu bilmem de Kardeş Payı gibisi gelmez daha kfkfk Yorumla varrohincco +1 yıl Gelirde ancak Netflix gibi yerlerde RTÜK'ten dolayı artık argo söz maalasef kullanılmıyor Yorumla YarabantlıRakıŞisesi +1 yıl RTÜK'ü Allah alsın. Her türlü kadına şiddete, istismar içerikli, topluma yanlış gelen dizilere dokunmuyor. Gidiyor küfüre falana filana salça oluyor. Yorumla
Denizs1573 Takip Et Xper 4 Yaş: 31 +1 yıl Esprilerim hiç iyi değil xd örnek:elma armut kel mahmut) :D 1 1 Yorumla Kidemlierkekk +1 yıl Ali Veli kirkdokuz elli 😅😅 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Bulunduğum yerdeki insanların tavrına göre değişir 1 0 Yorumla
Gökkuşağımkayboldu0 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 79% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,1b cevap paylaştı. Mizahla aram çok iyidir neşeli biriyim 1 1 Yorumla Gökkuşağımkayboldu0 +1 yıl Resimdeki gibi değil ama bu mizah değil Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5b cevap paylaştı. evet öyleyim, güldüren biriyim 1 0 Yorumla
Yıldızlarasor4398 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Dinleyen ama esprili insanları severim 1 0 Yorumla
igdonducakss Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Değilim, soğuk ve suratsız biriyim.. 1 0 Yorumla
Aranankisibu2 Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 90% +1 yıl Evet insanları güldürmeyi seviyorum 1 0 Yorumla
genegeldimmm Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Her dediğime gülerler, dinlerim de 1 0 Yorumla
novel Takip Et Master Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 12,5b cevap paylaştı. Hayat bunu almaya çalışsa da inatla vermeyeceğim 1 0 Yorumla
KıyametAlameti Takip Et Master Yaş: 42 , eic 62% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,9b cevap paylaştı. Eh işte.. 1 0 Yorumla
MyᏇorld Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 41% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,5b cevap paylaştı. Evet 1 0 Yorumla
ayşe_28 Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Evet😊 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 11,5b cevap paylaştı. Her ikisi de 1 0 Yorumla
SadeceNuray Takip Et Xper 7 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 383 cevap paylaştı. Bazen 😂 1 0 Yorumla
Fatmanurarı Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 93% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 1,6b cevap paylaştı. Hayır pek değilim 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı. Öyle diyorlar. 1 0 Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3b cevap paylaştı. Gayet sıkıcıyım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
23Cevap
Evet ancak son zamanlarda sadece uyumak istiyorum
Evet espri yapmayı seviyorum
Genelde esprili bir insanım. İş hayatında öyle değilim sadece.
Evet fazlasıyla esprili bir kişiliğe sahip olduğumu düşünüyorum.
Öyle olduğum doğrudur ama her daim sıcak olmaz o ayrı 😂😂😂
Şey gibi mi?
Yıkanan ton balığına ne denir? WASHington :D
Hahahah 😂😂 Hazır ol o zaman ben de sana bir şey sorayım:
"Konya ve Sivas'ın kendisine ait olduğu konusunda sürekli tartıştığı ince, pide türü tat nedir?"
Eyvah :D Nedir?
@li ekmek 🥶😂
şu an buz kestim, elim ayağım iptal yazamıyorum :D
İşte biz de yaz sıcaklarına bu şekilde bir duruş sergiliyoruz. Serinlemişken de serinletmeyi seviyorum. Sevaptır shshshs
Allah razı olsun kfkfkfk. Bu serinlik beni iki gün götürür :D
Daha bende neler var da bir anda öldürmek istemem, ne demek fhdhdh
şu an hala dirilmeye çalışıyorum kfkfk :D
Kızlar Bir Adım Öne Evet mizahla aram çok iyidir arkadaş Çevremde öyle
Yeri, zamanı ve karışımdakine göre değişiyor..
Yeteneksiz değilim hani bu konuda.. :))
Yio sıkıcı bir kişiliğim.
Değilsin, sadece kendini rahat bırakmıyorsun.
Belkide öyledir 👀
👀😒 Arkadaşlar hafızamla oynamayın kfkkd
Mizahla aram çok iyi. Özellikle spontane kelime şakaları yapılmasını da yapmasını da severim. Soğuk şakaları daha çok severim mesela :D
mizah anlayışım çok iyidir ama daha çok ciddi ortamlarda bulunduğumdan esprili bir kişilik olduğumu düşünmüyorum
Hemde ne espri.. Kahkaha tufanı yaratıyorum resmen. Saatte 400 km/h en az.
Espriliyim dir ama espriyi açıklamak zorunda bırakanlara da uyuzum
Samimi olduğum arkadaş ortamlarımda öyleyim sadece. Öbür türlü ciddi bir karaktere bürünürüm.
nie bilmiom ama sadece yazışmada yüz yüzeyken dilim tutuluyo ıusfgcıekwm
Guzel güldürürüm dkdn yeterki aç olmiyim onun haricinde pozitifim
Baya espriliyimdir. Ortamlarda sevdiğim insanlar varsa neşe saçarım
Girgir olmadan olmadan gecmez bu hayat 🙃
Hele ki bir de geyik varsa, ben ordayim iste 😉😉😜🤣
Espri yaptığını sanan birine kahkaha atıp çok komik ve zekisin derim hata mi yapıyorum bilmiyorum
Güldürurum ya sıcak olmayı seviyorum insanlara karşı
Genelde güldürürüm gerçi genelde asla ciddi olmam ki😁
Tanıyanlar bilir mizahım karakter kimliğimdeki soy adımdır o kadar. 😎😅
O kadar fjdks
He bir de şu vatandaşta aynı kimliğin mavilisi oluyor 😂
Evet ama espri 2 taraflı karşı taraf malsa girmiyorum hiç
Gerçekten komikse eğer gülerim ama coğu espriyi komik bulmuyorum açıkçası
Bazen ben de komik olabiliyorum modumdaysam
Yani gülerim de güldürurum de
Hem güldürürüm hemde gülerim
Karadenizli olunca mizah otomatik işleniyor dna ya.😀
Karşımdaki insana bağlı, rahat hissediyorsam baya bi güldürürüm.
Fena değilim bence
Kfkdkdk az gülmedik
Karşılıklı olunca böyle oluyor djdks
Neyin peşindesin jdjdjd
Neyin olabilirim hee
Ekmeğimizin peşindeyiz ktkrk
Yok bee bir arkadaşa bakıp çıkacaktım 😃
Gördün mü bari kfkdj
Gördüm gördüm fjdks
Yukarıdaki kadar kötü değil 😂
www.youtube.com/watch
Yani mahalli değil kişisel olarak kötü 😂
Onu bunu bilmem de Kardeş Payı gibisi gelmez daha kfkfk
Gelirde ancak Netflix gibi yerlerde RTÜK'ten dolayı artık argo söz maalasef kullanılmıyor
RTÜK'ü Allah alsın. Her türlü kadına şiddete, istismar içerikli, topluma yanlış gelen dizilere dokunmuyor. Gidiyor küfüre falana filana salça oluyor.
Esprilerim hiç iyi değil xd örnek:elma armut kel mahmut) :D
Ali Veli kirkdokuz elli 😅😅
Benim gülüşlerimi çaldılar :/
Bulunduğum yerdeki insanların tavrına göre değişir
Mizahla aram çok iyidir neşeli biriyim
Resimdeki gibi değil ama bu mizah değil
evet öyleyim,
güldüren biriyim
Dinleyen ama esprili insanları severim
Değilim, soğuk ve suratsız biriyim..
Ara sıra espiri yaptığım olur.
Evet insanları güldürmeyi seviyorum