Öncelikle aramızın kötü olduğu ülkelerle aramızı düzeltirdim, mültecileri evlerine yollar Türk vatandaşı olanlarında kimlik kartlarını iptal ederdim, vergileri sıfırlardım ve Türk lirasını diğer ülkelerin paralarından daha da önemli kıldırtırdım, emeklilerin maaşlarını yükseltirdim, hapse atılan ne kadar zavallı ve gerçek gündemi söyleyen gazeteci varsa hepsini özgür bırakırdım, milli bayramlarımızı yine eskilerde ki gibi coşkuyla kutlatırdım, konserlerin yapılmalarına ve gece müzik çalınması yasağını tamamiyle kaldırırdım, İstanbul sözleşmesini yeniden getirirdim üstüne de sert kurallar koyardım, hayvan barınaklarını yenilettirirdim ve barınaktaki çoğu hayvanı sahiplendirirdim ve sahiplenirdim, gereksiz yere yapılmış olan binaları müzelere ve kütüphanelere çevirirdim, Avm yapmak yerine fakir ve aç insanlar için ücretsiz evler yaptırırdım (içleri bizim evlerimiz gibi olurdu, her gün belirli görevliler evleri gezerdi ve evlerde hasta ya da çocuk falan varsa ona göre temizlik ve ihtiyaçları karşılanırdı, ailelerde iş bulamayanlar olursa o kisi iyicene araştırılıp temiz çıkarsa ona belediyeden bir iş verirdim üstüne de okuyamayan çocukları da ücretsiz okuturdum), market ürünlerinin fiyatlarını çok aşağıya çekerdim, benzine getirelen zamları geri çekerdim, çiftçiye ürün ve benzin konusunda yardımcı olup alacakları tohumun fiyatını düşürürdüm, eğitim konusunda da okul masrafları kitapmış deftermiş hem fiyatlarını düşürürdüm hem de alma gücü olmayan ailelere ücretsiz dağıtırdım bir de eğitim konusunda sınav gibi veya sınıfta kalma gibi saçma sapan seyleri kaldırırdım herkes gelecekte ne olmak istiyorsa ona göre eğitimini alabileceği özel okullar açardım o zaman öğrenciler hem istedikleri meslekle ilgili bilgi öğrenebilecekler hem de ilim, bilim ve sanatta gelişebilecekler, hastaneleri daha da geliştirirdim , askeri hastaneleri tekrardan açardım ve bulunamayan ilaçları ücretsiz bir şekilde hasta olan kişilere temin ederdim (mesela kanser ilaçları gibi) ayrıca ilaç gibi önemli sağlıkla ilgili her şeyin fiyatını düşürürdüm, doğa konusunda da doğaya zararı olan fabrikalarda bazı yeniliklere gidip doğayı kirletmemelerini amaçlardım ve her yeri yeşillendirirdim ve yere çöp atan birisi olursa anında para cezası verirdim...
Süpersin gerçekten. Bunları yapmak kolay değil ama herkes üstüne düşeni yaparsa da imkansız değil... Peki bana bi 3090 ekran kartlı bilgisayar alır mıydın? :D
Siyasi partileri açılmamak üzere kapatırım. Göreve işinin ehli insanları getiririm. Ekonomiye can verecek tarım, enerji, sanayi ve istihdam reformları yaparım. Ülkede Türkiye Cumhuriyeti kimliği alan tüm mültecileri vatandaşlıktan çıkarırım. Mültecileri sınırdışı ederim. Sınır güvenliğini artırırım ve kaçak girebilenler için askere vur emri veririm.
Vergi yükünü azaltırım. KDV ve ÖTV'yi kaldırırım. Sağlık ve eğitimden vergiyi tamamıyla kaldırırım. Yapımı devam eden nükleer santrallerin çalışmalarına son veririm. Ulusal bir orman etkinliği düzenlerim. Yangında, inşaatta veya bilumum hasarlarla yok olan ormanların ekimi için çalışırım.
Adalet, sağlık, eğitim, devlet gibi hizmetlerde reform hareketleri başlatırım. İmam-hatip okullarını kapatır, yerine meslek liseleri ve Anadolu liseleri açarım. İşinin ehli olmayan öğretmenleri çıkarır, atanmayı bekleyen işini iyi bilen öğretmenleri göreve alırım. Eğitim sistemini ezbere dayalı değil, öğrenmeye ve öğretmeye dayalı olacak şekilde hafifletir ve iyileştiririm.
Liseler, üniversiteler ve devlet memurluğu için sınavları ve mülakat saçmalığını kaldırırım. Yeteneğe göre alımların yapılmasını sağlarım. İthalatı kısıtlar, ihracatı desteklerim. Tüketimi dengeler, üretimi artırırım. Çiftçiyi destekler gerekli yardımı yaparım.
Bozulan dış ilişkileri düzeltmek için gerekli çalışmaların yapılmasını sağlarım. Ülkede kutuplaşan taraflar için bütünleyici, birleştirici bir barış reformu yaparım. Durumu olmayan insanlara gerekli maddi ve manevi desteği sağlarım. Gereksiz yapılan betonarme yapıları yıktırır, yerine yeşil alanların yapılmasını sağlarım.
Türk dizilerini tamamen yayından kaldırır, daha iyi içeriklerin üretilmesini sağlarım. Ülkeye tam anlamıyla bir küfür yasağı getiririm. Televizyonda, internette, sokakta ve herhangi bir yerde küfürü sansürlemem. Küfür edenin ceza almasını sağlarım.
Tecavüzcüler, Teröristler, katiller ve milletin rızkına göz dikenler için idam yasası getiririm.
Enflasyonu yok etmek için, Türk lirasına değer kazandırmak için, ülkeyi kalkındırmak için çalışırım.
Zorunlu askerliği kaldırır, gönüllü askerliği getiririm. Cumhurbaşkanlığı makamı için Başkomutanlık ünvanını kaldırırım. Bu ülkedeki tek Başkomutan Atatürk'tür.
Ülkede bulunan tarikatları ve cemaati tamamen yasaklar, bu insanları sınırdışı ederim. Dini inanışlar için Dini İşler Bakanlığı kurar ve İslam, Hristiyanlık, Yahudilik gibi dinlerin bu bakanlık tarafından icra edilmesini sağlarım.
Satılan, özelleştirilen tüm devlet kurumlarını, tekrardan idareye bağlarım. Spor, kültür, turizm, havacılık, denizcilik ve askeri alanlarında reform çalışmaları yaparım.
Milletvekillerinin partilerin altında değil, tek bir çatı altında toplanmasını sağlarım. Milletvekillerinin muhtarlık seçimleri gibi partisiz, bağımsız bir şekilde meclise girmesini sağlarım.
Sadece cumhurbaşkanlığı, milletvekilliği, belediye başkanlığı ve muhtarlığı kapsayan seçim yasası çıkarırım.
İşim bitince, seçimlere giderim. Koltuğumu devreder, gelişen Türkiye'yi keyifle izledim.
Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı.
Önce sığınmacıları gönderirim sonra da ülke deki cahilliğe bir son verirdim. dini ortadan kaldırır özgür bir ülke yapardım, ekonomiyi de düzeltmeyi denerdim
Diş ülkelerden gelen mülteci arkadaşları onlara imkan saglattirarak ilk önce sınır dışı ederdim.. Evlilik için ehliyet yaşadı çıkartır ve sınav duzenler , sınavı geçemeyenler için evlilik izni vermezdim , aynı derecede Anne Baba olma ehliyetide.. Çöpleri toplayan herkes için, bir ödül kredisi ya da ceza düzenlerdim Suç oranı yüksek insanları belli bir bölgeye taşırdım ki aynı zamanda sabıkası olan insanları özellikle (tecavüz, seri katiller için) ona gore ikamet edebilen insanlarımız olsun.. Işsizlik için herkesin yeteneğine göre atardım kimseyi birseyi yapmak zorunda bırakmazdım. Vergi olaylarını en küçük satış ürününde değilde daha yüksel mal mülklerde tanırdım Internet ücretsiz yapardım Suyu ücretsiz yapardım Bütün halkımın yetiştirdiği ürünü için satış sağlar, ülkemizin üretimi için yardımcı olur , yasaklamazdim😌
Türk Milletinin geleceğini, düşlerini, parasını çalanların “ dişlerinin kavuşundaki haram lokma” ya kadar alırdım öncelikle. Zaten bununla başlarsak ülkeye adalet gelir, karekterinde hırsızlık, yolsuzluk olan herkesi korku kaplar, iyi niyetli, dürüst, bilgili, donanımlı insanlar cesaret bulurdu. Bu insanlar ile de ülkenin rahata kavuşması için yol alınırdı.. İnsanlardaki ahlak duyarlılığı ateşlenir, güven gelirdi. Zihinsel, düşünsel, karekter yönünden olgunlaşır, yükselirdik. Atatürk’ün “ Yüksel Türk, senin için yükselmenin sınırı yoktur “ sırrını yaşıyor olurduk.. İnşallah başaracağız..
Mültecileri gönderirim Fiyatları denetlerdim indirirdim Öğrenciler için kyk bursunu yükseltirdim yurtlara el atardım (fiyatlar uçuk) Torpilli ve ilkokul mezunu olan milletvekillerini işten çıkartıp siyaset bilimi ve kamu yönetimi okuyan işsiz insanları milletvekili yaparım Eşime 8273727 milyon dolarlık çanta aldırmazdım
mültecileri göndermek eğitim sistemini düzeltmek (çünkü hiç bi b*k yapmadan öğrenmeden geçiyorlar) disiplin kurallar saygı eğitimi öğretmenlerin önemini sağlamak, anayasada evliliklerde düzen (yaş farkı kötü evlilik olacağını düşünürsek) çok yönlü olmaya teşvik felsefe dersine ağırlık kitaplar geçmiş insanların düzgünce aile kurabilmesi için çalışırdık,,,,,
İlk iş Suriyelileri kovarım Daha sonra Avrupa ile sıcak ilişkiler kurarım İsrail ve Çin de arayı iyi tutmak lazım daha sonra Kumarhane işini serbest bırakırım özellikle deniz kenarında ki oteller kışın boş boş duruyor oraları işletirsek ülke Vegas olur.
Ekonomi adına adım atardım denetleme yapardım ürünleri fazla fiyatına satanların mallarına el koyardım ipek yolu ve boğazlara yeni kurallar eklerdim geçiş vergilerini arttırdım
Çiftçilere full destek verirdim. Gerçek emekçileri desteklerim ve haklarını sonuna kadar verirdim yani. Türkiye de haklarını alamayan o kadar emekçi insanlar var ki. Cidden çok üzücü bir durum bu.
Kişilik & Karakter konusunda 13,5b cevap paylaştı.
Sokak hayvanları ve barınakta ki hayvanlar için çalışma yaparım. Mültecileri sepetlerim. Sanayi bölgelerine yatırım yaparım. Biraz da dızlarım , adettendir 😂
İnsanoğluna iyilik yaramaz. İlk yapacağım şey idamı getirmek olur. 😀 Boşuna milletin vergisi ile hapislerde bakilmasin. Ağız ceza alan kesimde olanlar gidici olur. İlk bu aklıma gledi.
Erkeklerin savaşa yollarım kadınlar bana kalırdı, medyayı yasaklarım sadece beni öven kanallar hariç, din adamlarini satın alırdım. Herkes yapar güç böyle bir şey bu yüzden güç tek bir keskin eline asla geçmemeli.