maalesef, ama çok yıprandım ruh gibiydi karşımda ve yazıyoruz ama yine öyle, ne yapacağım bilmiyorum baszen yazma diyorum bazen de ya yine sonumuz olumsuz olursa diye korkuyorum. Burayı da kapatacağım ama onunla samimi olabilsem keşke
Tabii ki oldu. Sonra aklıma geliyor. Deneyim diyorum. Bir gelişim göstergesi, analiz edip, kendime ekleyip unutuyorum. Bu kadar. En son keşke diye ağzımdan çıkan olay sezon başında oldu. Arkadaşımın şirketine girmiştim. Çıktım. Girmesem daha iyiydi. Ama şuanki duruma da gelmem başka şirkette çalışmama, bir deneyim kazandırdı
Deneyip, zaman harcamam gereken ama bıraktıpım oldu. Öyle büyük bir pişmanlığım yok. Düşünüyorum da hatırlamıyorum... Basketbolcu olabilirdim. Yok. Onuda olmadığım iyi olmuş. ya da polis özel hareket girmiştim. Kazandım. Gitmedim. Onda da yok. Çıkmıyor...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Keske, yapmasaydım dedim bir şey var keske evlenmeseydim diyorum.
Ama o zaman da evlenseydim diye düşünürdün o yüzden pişman olma yaptıkların için.
Haklısın. Şöyle bir durum var. çok anlayışsız biriydi, bu yüzden öyle dedim. Eski eşim eskide kaldı her şey unuttum gitti. düşünmüyorum.
Güzel :)
Hiç güzel değil, ne gerek vardı koca bir hiç.
Ya ben sana ne diyorum ama sen böyle yaparsan olmaz kiii. Yaptığın hiçbir şeyden pişmanlık duymak yok bundan sonra
Haklısın, bir an óyle düşündüm.
bi dğnya var valla ama en büyüğü keşke arabamı satmadaydım
Canına bir şey olmasın...
senin ne mesela
İnsanlara bu kadar güvenmeseydim herkes fena zhdno ama ben yine güvenirim...
bu klasik oldu
Haklısın.. ama şu an aklıma gelmiyor
profilde ki sen misin
Yaptıklarımdan pişman değilim aklım hala yapmadiklarimda sjsjjs
Keşke öyle olsa günde yüz kere keske Diyip aynı şeyleri yapmaya devam ederim
Evet oldu ve hala da olmaya devam ediyo pişman oluyorum ama gene yapıyorum
Aynı ben
😀😀😀
Keşkeye yer yok hayatımda.
Çok iyi snfjdejdn
Her Zaman. 😎
Severken ayrilmasaydim
Üzdü..
maalesef, ama çok yıprandım ruh gibiydi karşımda ve yazıyoruz ama yine öyle, ne yapacağım bilmiyorum baszen yazma diyorum bazen de ya yine sonumuz olumsuz olursa diye korkuyorum. Burayı da kapatacağım ama onunla samimi olabilsem keşke
Hayırlısı, sağlık olsun
Amin sağol
Pek o lafı demem. Ağzıma yakışmıyor.
Hiç dediğin olmadı mı?
Tabii ki oldu. Sonra aklıma geliyor. Deneyim diyorum. Bir gelişim göstergesi, analiz edip, kendime ekleyip unutuyorum. Bu kadar. En son keşke diye ağzımdan çıkan olay sezon başında oldu. Arkadaşımın şirketine girmiştim. Çıktım. Girmesem daha iyiydi. Ama şuanki duruma da gelmem başka şirkette çalışmama, bir deneyim kazandırdı
Hayır yapamadım diye pişman olduğun bir şey yok mu (:
Deneyip, zaman harcamam gereken ama bıraktıpım oldu. Öyle büyük bir pişmanlığım yok. Düşünüyorum da hatırlamıyorum... Basketbolcu olabilirdim. Yok. Onuda olmadığım iyi olmuş. ya da polis özel hareket girmiştim. Kazandım. Gitmedim. Onda da yok. Çıkmıyor...
Senin var mı?
şu an benim de düşünüyorum ama yok.. umarım da olmaz.. bilmiyorum ) :
Deneyim olarak düşün. Sonuçta seni sen yapan, şey. Dünya bizim için var. Üzülürüz ama Mutluluğun tadını daha çok çıkarma imkanımız var. 😊
Haklısın (: ve bunun farkındasın...
Sen de görüyorsun. Hayatta, sen nasılsın?
Benim hazırlanmam lazım. Uçuşum var. Müsait olursan eşlik ederim. Hoş kal 👋
İyi uçuşlar.. dikkat et kendine.
Teşekkürler 😊 dikkat ederim
Boş ver şimdi