Cahil insanlara laf anlatmaya çalışmak kadar zor bir şey yok sanırım, anlamak nedir bilmiyorlar resmen 🫤
.

Bir yere kadar anlatım yaparım; baktım anlamıyor, kendi enerjimi sömürmelerine izin veremem.
En azından, ben yapmam gerekeni yaptım, diyerek kendime söylenişte bulunur, boş verme yoluna düşerim.
Sen de en güzel bir biçimde sonlandırabilirsin
Akıllısın, bunu başarmak hiçte zor değil.
Geçmişe bak bakalım, hangi cahil dediğimiz kişi ders aldı?
Bazıları olur, bu laftan anlar, dersin.
Bazıları sürükli açık arama peşinde olur ve sorgu. Bunlar ile uğraşmak gerçekten zaman kaybı.
Gelir gelir 😬 Farkındalık sensin
Her insan hayatinin bi doneminde cahille uğramıştır inanmak istiyodur iyilesebilecegine ama cahiller de inatla iyileşmek yerine ben cahilim cahilim iste diye diretirler gücünü kaybeden saf kişi zaman sonra anlar cahillerin nato mermer nato kafa olduğunu
İnadım tuttu mu laf anlatmaya çalışıyorum. Sonunda üzerimden kamyon geçmiş gibi bir yorgunluk hissi ve elde var sıfır durumu ile karşı karşıya kalıyorum
Cahile laf anlatmaya çalıştım ve anladım ki anlamıyorlar dik kafalı, inatçı, asi yapıları var ve ön yargıları sonsuz bir de at gözlükleri var artı çok negatifler
Cevap
19Cevap
Evet saatlerce laf anlattıktan sonra anlamamış olmaları ve anlamadıklarının bile farkında olmamaları aşırı zaman kaybı
Önceden ciddi ciddi yelteniyordum buna ama şu an tek kelime etmeye dahi tahammülüm yok, zavallı sinirlerime bunu yapmak istemiyorum.
İşte çaldırmamak lazım dhdj
Ee tabi bir kaç kere böyle bir hataya düştüm. Sonra selam bile vermemeyi öğrendim.
Önceden çok uğraşırdım ama zamanla bıraktım. Ömür törpüsü. Uğraşacak kadar sabrım yok artık.
Çalıştım, ama bunu bırakalı çok oldu. Cahilliklerinde boğulsunlar.
Şöyle bir cümle var "cahille etme sohbet küstürürsün, alma cam kırığıyla taharet kestirirsin" ne zaman laf anlatmaya kalksam bu cümle aklıma gelir ve cahili salıveririm👍🏻
Tam da şöyle bir şey;
Çok denemişliğim oldu... Sonucunda bana nankör ve cahil demişti... Bende engelleyerek cevabımı verdim😅
Artık böyle insanların seviyesine inmiyorum.
Evet bir ara anlatmaya çalıştım. Sonra ne atlamaya çalıştığımı ben de anlayamadım. Cahillerle konuşunca öyle bi kafa karışıklığı oluyor yani djdjd
Onların beyninde anlamaya dair bir merkez var mı buna bakmak gerekir öncelik olarak.
Coooookkkk
Bu sitedeki herkes burada en az bir kere böyle tipli birine bişey anlatmaya çalışmıştır jdjd çünkü burasi öyle tıp insanlarla baya dolu
Anlamak istemeyen dinlemez ve sürekli savunma yapar. Kafa olsa bu adam ne diyor acaba der. Duvara konuş daha iyi
Çalıştım ama gördüm ki bunu yapmak, deveye hendek atlatmaktan daha zor.. İşte bu yüzden bundan tamamen vazgeçtim..
Hayır
"Cahil ile girme münakaşaya ya sinirini zıplatır tavana, ya da yazık olur adabına"
İlk insanlarla akraba oldukları için çabalamıyorum bile
Boşa kürek çektiğimi farkettim, uzun zamandır iletişim dahi kurmuyorum bu tarz durumlarda
Arılar asla sineklere balın b. ktan daha iyi olduğunu anlatmaya çalışmakla zaman harcamazlar.
hiç çalışmadım. olmayacak duaya amin denmez haklısın dedim devam ettim
Eskiden çalışırdım sonra kendimi yordugumu farkettim ve şimdi kimseye bişey anlatmaya calismiyorum
Daha yazdığımı okuyamıyor. Anlamak ayrı olay oralara varabilsek gene şükür.
Eskiden çok yapardım ama sonra kendimi yormanın gereksiz olduğunu farkedip bıraktım
Evet çünkü hâlâ bazı şeylerin değişeceğine inanan bir a p t a l ı m
Orada öylece cahilliğiyle baş başa bırakırım, hiç onunla mükemmel günümü ziyan edemem
Çalıştım bi ara da sonra vazgeçtim, bilmediğini okumaya devam ediyo, kalsınlar öyle sen de anlatmaya çalışma uzaklaş gitsin ne düşünürse düşünsün beyinsiz
Cahil değil ama birisiyle bir tartışmaya girmiştim ikimizde doğru argümanlar soruyorduk sonra anlaştık kapadık konuyu
Yok bacim bi iki defa denedim baktim olmuyo hiiic ugrasamam cunku anlamiyolar yani duvara konusmakla ayni sey jdjf
Cahille sohbeti kestim😏
Bi ara atmaya çalıştım çünkü haklıydım ama öyle insanlar hep üste çıkmak için yırtınırlar
Çoook bir ara kavga ediyordum baya
mala anlatır gibi anlatmak bazen hoşuma gidiyor😂kum torbası misali😂
Ben gündem takip edince bile sinirleniyorum😑
Evet para için dansöz olanlar çok mutlu
Ben yapamam ya baya sahtekar olmak lazım bencw hani herkesin sülalesinde vardır ya pişkin ikiyüzlü tarla ev meraklısı yüzünün astarı olmaz hah işte bunlar onlar bence 😂
İmkansız bsy ama bunu sürekli yapmak zorundayım
Ohooo, bayaa oldu. Ömrüm bi günde tükendi sanki.
Çok fazla yaptığım bişey bu. Anlamıyor da.
Her gün anlatıyorum kdmdlfmfn
Laf mı anlatmak, karşılıklı oturmadım bile
Evet Ama anladım sonra boşa😅
Bırakalı çok oldu, nerdeyse suçlu çıkarsın
boş ver anlamazlar , kendine laf geçirmeye çalış
Evet, sonra kafamı duvarlara vurdum
Çalıştım ama bir ise yaramıyor
Hayır. Haklısın diyorum o kadar.
Çok uğraştım da olmadı
Dinleyen dinler
Uğraşmam genelde
Çoğu kez 🙄