Kişilik & Karakter Size en itici gelen kelime ne💮? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor "Yavrum".. Bu kadar itici bir kelime yok yaa🙄🙄Bu kelimeyi kullanan ile aranıza mesafe koyun direkt dndnnd Size en itici gelen kelime ne💮? Cevapla Kullanıcı Yorumları ve Soruları Ürünleri Kullananların Deneyimleri Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 203,8b cevap paylaştı. Erkeğim gibi kelimeler itici 1 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 74% +1 yıl Aşkım, hayatım, böceğim kelimelerinden daha itici olmadığı çok açık yavrum 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Sbdjdb Yorumla
BilgisayarTeknikeri Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yiğidim kelimesi bana itici geliyor. Bu arada profildeki kız sen misin? 1 8 Yorumla Soran +1 yıl Evet benim. Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Güzel değilmişsin. Yorumla Soran +1 yıl :D Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Komik mi? Yorumla Soran +1 yıl Yani böyle saçma cümleler kurman komik dbdnbd Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl Gerçekleri duymak her zaman saçma gelir zaten insana Yorumla Soran +1 yıl Peki.. Yorumla BilgisayarTeknikeri +1 yıl İyi günler Yorumla
İnce_Memed Takip Et Master Yaş: 37 , eic 33% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,6b cevap paylaştı. Karı, Karım kelimelerini sevmiyorum mesela Eşim daha hoş ve güzel geliyor.. 1 0 Yorumla
N_A_F_A_S Takip Et Xper 2 Yaş: 51 +1 yıl "Tatlım, yavrum, hatunum, canım" sevemiyorum bu kelimleri. 1 0 Yorumla
qwerty24680 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 68% +1 yıl Kelimelere karşı bi hissiyatım yok ki🤷♀️ 4 0 Yorumla
candeveci3434 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 478 cevap paylaştı. Bana kanka kanki denmesinden nefret ediyorum 1 0 Yorumla
oguzhans0303 Takip Et Master Yaş: 27 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,2b cevap paylaştı. Sanane kelimesi 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
13Cevap
Erkeğim gibi kelimeler itici
Aşkım, hayatım, böceğim kelimelerinden daha itici olmadığı çok açık yavrum
Sbdjdb
Yiğidim kelimesi bana itici geliyor. Bu arada profildeki kız sen misin?
Evet benim.
Güzel değilmişsin.
:D
Komik mi?
Yani böyle saçma cümleler kurman komik dbdnbd
Gerçekleri duymak her zaman saçma gelir zaten insana
Peki..
İyi günler
Karı, Karım kelimelerini sevmiyorum mesela Eşim daha hoş ve güzel geliyor..
"Tatlım, yavrum, hatunum, canım" sevemiyorum bu kelimleri.
Kelimelere karşı bi hissiyatım yok ki🤷♀️
"Bebeğim."
Sensin bebek.
Bana kanka kanki denmesinden nefret ediyorum
Yavrum Kelimesi Bana İtici Geliyor
Yavrum cidden çok itici
Kanka kelimesi..
Canım
Yavrum kelimesin de ne var
Hayatim
Ok...
Dogrudur