Şöyle izah edeyim: Fenomenlik öncesi kendisine engellediği erkek arkadaşının görüşlerini okumasında safça yardımcı olduğum bir üye bir şekilde benden önce fenomenlik elde etti. Ben bunu en içten dileklerimle tebrik ettim, cevap yüzeysel olarak he sağol bebek oldu. Sonra ben fenomenliği alıncaya dek yine o bayan beni engellediği erkek arkadaşının görüşlerini okumak için sömürmeye devam etti. Kısa süre sonra ben de fenomenlik kazandım. Bu bayan ölüm sessizliğine büründü. Ne genel ne özel bir tebrikte bulunmadı. Ben bunu takipten çıktım ve engelledim. Derhal bana özelden pişman olacaksın! diye cevap verdi. Ben bu pembe üyeyi ilahi adalete havale ettim amin. Bundan sonra da beni sömüren, bana hased eden hiç kimseyi ben de tebrik etmiyorum, net..
Eğer ortada gerçekten hak edilmiş bir başarı varsa herkesten önce gider ben tebrik ederim. Fakat günümüz Türkiye'sinde ve şartlarında bu çok mümkün değil. Çünkü insanlar bulundukları konuma liyakattan ve emekten uzak bir şekilde geliyorlar. Hak edilmeyen bir başarıyı kutlamak bana samimi gelmiyor.
Sezarın hakkı sezara... Hakettiği yerdeyse ben de tebrik ederim ve emeklerinin karşılığını aldıysa onun adına sevinirim. Ama birilerinin şakşakçısıysa, torpille ve hak etmediği yerlere geldiyse tekrardan dünyanın hiç adil bir yer olmadığını düşünürüm. Ve hakkı yenilenlere çok üzülürüm...
Bu konuda kıskançlıklarım yoktur, tebrik ederim ve hakettiğini düşünürürsem, çabasına yakından şahit olmuşsan adına da çok sevinirim. Çekememezlik gibi bir durum olmaz hiçbir şekilde...
O başarıyı elde etmek için ne kadar çabaladığını bildiğimden saygı duyarım o insanın azmine iradesine, bu yüzden tebrik de ederim. Zaten benim kızdığım emek vermeden başarı elde etmeye çalışan insanlar..
Düşününce aklıma sıçayım diyorum canım yüzünden olamadım ve para şimdi o kadar önemli ki iyi anlıyorum büyüklerim derdi ama anlamazdım 30 lara yaklaşınca insan iyi anlıyor
ben herkesi uzaktan izliyorum abla çünkü en çok istediğim şeyi bile başaramıyorum :( bir kız kadar narinim zaten kırılgan bir yapım var ve hemen herşeyden de vazgeçiyorum