Kişilik & Karakter Birinin sürekli rüyamıza girmesi o insanın da bizi düşündüğünü gösterir mi? FunnySunny Takip Et Master Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor Hadi evet deyin de sevineyim. Can sıkıntısından soruyorum. 😃 Birinin sürekli rüyamıza girmesi o insanın da bizi düşündüğünü gösterir mi? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,3b cevap paylaştı. hayır göstermez bilinç altında olduğu için 0 0 Yorumla
İrşii Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Umarım öyledir ama gerçekçi olmam gerekirse alakası olduğunu sanmıyorum. :D bizim o insanı düşündüğümüzü gösteriyor daha çok. 1 0 Yorumla
Eren2653 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 98% +1 yıl Cevabın "Evet" olmasını isterdik ama yok öyle bişi 1 0 Yorumla
_Maidetta_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 4,3b cevap paylaştı. Üzgünüm ki hayırrrrr 1 0 Yorumla
Usemind Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 688 cevap paylaştı. Brad pit girerse rüyana aynı şeyi düşünecek misin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
hayır göstermez bilinç altında olduğu için
Umarım öyledir ama gerçekçi olmam gerekirse alakası olduğunu sanmıyorum. :D bizim o insanı düşündüğümüzü gösteriyor daha çok.
Cevabın "Evet" olmasını isterdik ama yok öyle bişi
Hayır senin onu düşündüğünü gösterir
Üzgünüm ki hayırrrrr
Brad pit girerse rüyana aynı şeyi düşünecek misin
Ben buna inanmiyore
Hiç sanmıyorum 😄
Hayır
Biraz öyle oluyor.