Benim için bir toz tanesi kadar değeri olmayan insanın, kendisini hayatımın merkezinde görmesine asla izin vermem. Yerini ve haddini bildirir; ona kendince oyun alanı olarak kullanabileceği bir alan belirler ve yoluma devam ederim..
Sen izin vermesen de bazı insanlar maalesef her şeyi kendiyle ilgili olarak algılıyor. Dediğin şeyler yaptığın şeyler onlara göre hep onlarla alakalı :D
Ama bunu hissettiren benim hal ve hareketlerimdir o yüzden bunu düşünen kadar düşündüren de suçludur. Yani ben. İnsanların bana olan yaklaşımını benim onlara olan yaklaşımım belirler. Değer vermediğim biri kendini hayatımın merkezinde göremez, ya da sevdiğim biri kendini önemsiz biri gibi hissedemez. İkili ilişkiler birbiriyle bağlantılı ilerler.
normal şartlarda evet ama bazı insan var ki herkesin hayatının merkezinde olduğunu sanır genelde bu insanlar ilgiye hep ön planda olmayı isteyen insanlardır
Kendi kurgu ve yanılgılarını benim hayatımın içine taşıyamazlar. Eninde sonunda gerçekle yüzleşeceklerdir. Tavrım net olur, gerisi kendilerine kalmış bir durum.
Değer verdiğimi ben zaten kendim hayatımın merkezine koyarım. O yüzden kimsenin kendini orada görmeye hakkı yok. Alakasız biri gelip de söylediğin yaptığın her şeyi kendine yoruyorsa kendisiyle alakalı olarak görüyorsa bir sıkıntı var demektir.
hayırdır kime çok değer gösterdin üstat :))) evet hepimiz bir noktada yanılabiliyoruz bu da zaten insanlığımızın göstergesi bazen sadece güvenmek istiyor insan
Biz onlara kiyamayıp vefali davrandığımız icin öyle hadsizlesiyorlar , kalp kirmak kolay değil bazı insanlar icin, merhametli davranınca da boyle oluyor insanlar
Elimde değil kimseyi kıramıyorum , ve ben haklıyken insanların bu kadar acımasız yanıtları vermesine de sasiriyorum insanların vefa diye bir. seyi bildigi de yok kime iyilik etsen o sana kötü oluyor
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Sizin için bir toz tanesi kadar değeri olmayan insanların kendilerini hayatınızın merkezinde görmesi hakkında ne düşünüyorsunuz?