Kişilik & Karakter konusunda 22,5b cevap paylaştı.
Siyah galiba
Şarkıyı gördüm aklıma geldi bu arada ben bunu bir ara ne kadar dinlerdim sana inandım koştum geldim dün de ne vardı unuttum geldim dünya yansın boş verdim bana biraz renk ver😂😅 bilmiyorum görmedim bu hayatın renkli tarafını genelde siyah tarafıyla baya iyi anlaşıyoruz başkalarına gökkuşağı mübarek bana kapkara zemheri
Ben bal köpüğü derdim bal köpüğü bal arıdan gelir çalışkandır çalıştığım için seçtim köpük ani mutluluklar yaşarım ama hep üzgünüm hep acı dolu bir hayatım oldu mutluluğumda böyle köpük gibidir en ufak rüzgarda geçip gider hemen mutsuzluğa dönüşür Yani kısaca kendimi bulduğum Renktir Aslında bal köpüğü kendimi görmek istediğim renk eskiden hep o renkli kıyafetler giymeye çalışırdım bilmiyorum Bana hoş gelen hoşuma giden güzel
şu an sıcak ya mayıştım gibi. Bir renk koysaydım eğer bulamaç olabilirdi çünkü o kadar sıkıcı geliyor dışarı da , evde modum anlık değişebiliyor bu yüzden. Tek renk söyleyemeyeceğim o yüzden.
Soruyu okurken gözüme çarpan renkler çoğunlukla sarı renkti nickin pembeydi bunlardan birini diyecektim. Ama gözlerimi kapatıp denemek istedim her yer karanlıktı Kara diyorum kapkara 😃