Ben Perşembe günü olurdum. Yeni başlangıçları, kişisel anlamda kendime bir şeyler katmayı, ruhuma iyi gelecek şeylerle meşgul olmayı ve affetmeyi severim.
Niye bu açıklamaları yapıyorum?
Çünkü, eski Türklerde her güne karşı bir bakış açısı vardır. Yaşamlarını da bu şekilde düzenlemişlerdir. Perşembe günü de genel olarak kendilerine müjdeli ve uğurlu gelir. Yeni işlere atılmak, küs olanların barışması, içinde cumaya bağlayan gecenin bulunması sebebiyle dua kapısının en açık olduğu vakitlerden birini barındırması gibi özellikleri bu konuda gösterebilirim.
Bunların dışında mitolojide gücüyle kendinden söz ettiren Thor da İngilizce'ye "Thursday" olarak geçmiştir. Gezegen olarak da Jüpiter'i temsil eder. Canım Jüpiter 🧡 (Onun da ne gibi etkileri olduğunu merak eden araştırsın dhdhhd)
Uzun lafın kısası, perşembe gününü hepimiz severiz. Haftanın çoğu bitmiş azı kalmış hissine kapılır, cumayı iple çekeriz. Bir yandan da heyecanla karışık bir bekleyiş içinde olsun isterdim benim içimde olanların. Cumaya giden yol benden geçer. Akıllı olun, sevgiler.😎
Kesinlikle Çarşamba olurdum hem Geçmişte nasıl boş geçirdiğimi Neler yaptığımı analiz ederdim hem de kalan vakitin Geç olduğu gibi bir izlerime kapılırdım Ama bugünden başlarsam da hiçbir sıkıntının olmayacağını düşünürdüm Ben tamamıyla bir çarşambayım
Pazartesi kankilerle buluşma Salı gemide görevleri bitirme Çarşamba patronumuzun hatrını sorma Perşembe paket dağıtımı Cuma kutsal gün Cumartesi kumsalda eglence Pazar suda yüzmeye çalışma