Daima durmadan akan buz gibi bir ırmak olayım fakat bu sadece sevdiklerine su içmelerine müsaade eden, diğerlerini ışın kılıcıyla yanından uzaklaştıran fantastik bir ırmak olsun..
Tabiki Sek Rakı ilk yudumda yavaş yavaş için yanar , sohbeti serinletir Rakı diğerleri gibi yanına buz çikolata limon istemez cünkü Rakı icen nazlanmaz , Sohbeti ders verir karsındakinin ruhuna iner kafaya girdikce sohbet derinleşir ve sarar anlattıkca anlatır döküldükce dökülürsün , ortamın faklı bir aurası olur Rakı içenler yalnız bile olsa yalnız değildir kafada dagıtacak herzaman için bir şey vardır, Rakı kalitedir her kadehte için yandıkca değeri artar, bir kadını sevdikçe o tutkunun esiri , ruhların birleşmesi gibi ... ✌
Çay olurdum. Belki bir ilk buluşmada, belki dostlarla oturulan bir masada, belki de aileyle bir balkon sefasında... Aranan kan işte karşınızda! Tavşan kanı taşıyoruz evelallah.😎
Eyvallah kardo, fakat milletin gördüğü kadarı onlara yeter, onu bile kaldıramıyor bazı bünyeler :D nazara gelmeyelim.. pazar günü benim için evde pinekleme günü.
Biliyorum benim kadar kendine iyi bakan yoktur. Yıllardır 65-67 kilo arasında gidip geliyorum :D bu tavsiyelerini git başlarına ver ihtiyacı olan vardır