10 da 3 olduğunu düşünüyorum fakat objektif tarafım 10 da 7 ağır basıyor bu sebeple alıngan tarafım dikkat çekmez diyebiliriz. Ben karşımdakine alınmam zaten, muhatabımı analiz ederim. Karşımdakinin ayak oyunlarına vâkıf olmak için de alıngan değil, objektif olurum..
Aha bu ben😂 bu alınganlık mı bilmiyorum ama bi gün arkadaşımın doğumgününü unuttum. Ertesi gün kutladım teşekkür etti falan neyse dedim ki "niye kızmadın" ya niye kızayım falan filan derken sen bana değer vermiyorsun verseydin kızardın falan dedim arkadaş şok😂
Onu çoğu kimse bilemez maalesef, ancak güvenilir sitelerden doğum saati doğum konumu girerseniz bunların hepsine ulaşabilirsiniz. Ben ancak ay, yükselen burcunuz üzerinden kişilik analizinizi yapabilirim.
Burcunuz (Güneş Burcu): Kova Güneşin Konumu: 1. ev (10° 43' 30") Ay Burcunuz: Aslan Ayın Konumu: 8. ev (22° 25' 29") Yükselen Burcunuz: Oğlak (11° 40' 37")
Güneş burcun senin iç kimliğindir. Özünde barındırdığın insandır. Güneş burcun kova yani burcun kova. Özünde mantığına göre hareket eden, keyfine düşkün, özgür yaşantısına düşkün, kimsenin kendine karışmasını sevmeyen, eğlenmesini bilen, ego/çok ve boş konuşan insanı sevmeyen, ayrıca vefakar ve yapılanı unutmayan dost canlısı bir insanı barındıyorsun. Yükselen burcun senin dış kimliğindir. Yani davranışlarındır. Yükselen oğlak insanı dışarıdan ciddi bir yapıya sahip, mesafeli bir insanı temsil eder. Takıntıları olabilir. İnsanların bakışlarından rahatsız olur. Dik başlı ve asi çıkışları olabilir. Kendi bildiğinin doğruluğuna inanır. Ay burcun senin duygularındır. İç duygu dünyan. Ay burcu aslan ise öz güvenli bir insanı temsil eder. İç duygu durumun her zaman duygularını belli etmeye çalışan, kendine güvenen, biraz coşkulu bir insanı temsil eder. Sen bunların çoğuna sahip bir insan olmalısın.
Yani kimi zaman 11 kimi zaman 0 🤷🏻♀️ Kimi zaman yüzsüz oluyorum kimi zaman su’dan sebeplerden dolayı sinirlenip trip atabiliyorum 🤷🏻♀️ —İyi ki varsın -He varım.. annem babam yapmış ki varım — iyi ki varsın ☺️ Sende iyi ki varsın☺️ Yani ben alıngan değilim
10/8 sevdiğim insanlara alınırım öteki türlü alınmam
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ben alıngan mıyım değil miyim bilmem ama hanımefendiler parça tesirli laf sokabildikleri için ben mümkün olduğunca az konuşuyorum. Selam verince bile tersleyebilmek her yiğidin harcı değil doğrusu...