Kişilik & Karakter Geceleri uyumakta sorun yaşıyor musunuz? Krykos Takip Et Bilge Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bazı insanlar gözlerini kapattığı gibi uyurlar. Tıpkı ben diyeceğim. bazıları ise uyumak için bir mücadele içerisine girer. Siz uyumak için birşeyler yapıyor musunuz? Güncellemeler+1 yıl ... Geceleri uyumakta sorun yaşıyor musunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 204,2b cevap paylaştı. Evet zor uyuyorum 0 0 Yorumla
SSerzeniSS Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 98% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 436 cevap paylaştı. Uyuyamanin en iyi çözümü film, son bir kaç saat önce kahve içilmemesi, duş, uyuyabilinir ortam ☝️ 1 1 Yorumla Krykos +1 yıl ☺️ Uyumak değil bu benim rutin hayatım ☺️ Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et Master Yaş: 26 , eic 59% +1 yıl Kendimi uyumak için zorlamıyorum açıyorum en sevdiğim müzikleri dinlerken zaten yavaş yavaş uykum geliyor 1 0 Yorumla
Belkitiryakii Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Ciddi uyku problemleri yaşıyorum donem donem. Hicbir zamanda gozumu kapattigim gibi uyuyamadim.. 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Hiç zorlandığımı hatırlamıyorum.. 1 0 Yorumla
abyss-0 Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl En ufak seste bile uyanıyorum ama müzik dinlemedende uyuyamıyorum garip bir şey 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Evet zor uyuyorum
Uyuyamanin en iyi çözümü film, son bir kaç saat önce kahve içilmemesi, duş, uyuyabilinir ortam ☝️
☺️ Uyumak değil bu benim rutin hayatım ☺️
Kendimi uyumak için zorlamıyorum açıyorum en sevdiğim müzikleri dinlerken zaten yavaş yavaş uykum geliyor
Ciddi uyku problemleri yaşıyorum donem donem. Hicbir zamanda gozumu kapattigim gibi uyuyamadim..
Hiç zorlandığımı hatırlamıyorum..
En ufak seste bile uyanıyorum ama müzik dinlemedende uyuyamıyorum garip bir şey
eskiden evet artık hayır.
Dertten kederden uyuyamazsın 🎶
Yoo uyuyorum :))