Kişilik & Karakter Hayatınızdan neler geçip gitti film şeridi misali? tuba-sueda Takip Et FenomenMaster Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 45 Yapay Zekaya Sor #SelamGençlik 🍀🍀Tercihlerinizi ve karakterinizi şekillendiren, sizi derinden düşündüren, film şeridi gibi gözlerinizin önünden geçen neler var?#EnDoğruÂnda ❤️❤️#TubaSueda 🍀🍀#AşklaBaşla ❤️❤️ Hayatınızdan neler geçip gitti film şeridi misali? Cevapla Film Soruları Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
Adıultimeguide Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl İyisiyle, kötüsüyle, tercihlerim ve vazgeçişlerimle 25 yılı devirdim daha neler bekliyor göreceğim ama ne olursa olsun hayatım için hep şükrediyorum ve mutluyum. 😇 1 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Kimlerrr geldi sorma sakın kimler geçti :D 1 17 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Sormuyorum rahat ool 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Haaa soru o değildi :D ama aklıma bu şarkı geldi Yorumla tuba-sueda +1 yıl Olsun denk geldi bence soru ve şarkı 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Cuk oturdu 😬 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Sonuçta film şeridine insanlar da dahil soso 😅Sen rahat oool 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Banane onlar raaad olsun 😬 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Onlar rahat olamazlar 😅 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl 💁♀️ Onların problemi Yorumla tuba-sueda +1 yıl Meydan okudun şu an 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Güzel meydan okurum :D Yorumla tuba-sueda +1 yıl Film şeridinde hapsolmayı tercih edecekler bence 😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Aman aman benim film şeridinden şutlayayımda ben :D istedikleri ucuz basit film şeridinde hapsolsunlar Yorumla tuba-sueda +1 yıl İlham verici önerin için çok teşekkürler soso, bunu ben de kendi film şeridimde uygulayacağım 😃😃 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Ne demek tatlım ♥️ Yorumla tuba-sueda +1 yıl ❤️❤️ Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Teşekkür ederim tatlım 🖤 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim soso yine bekleriz 😃💙 Yorumla
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 8,5b cevap paylaştı. Şu son iki yıl hayatımdan çok şeyler alıp götürdü.. 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et FenomenMaster Yaş: 34 +1 yıl Anlatsam roman olur diyeceğim ama o kadar uzun anlatacak bir şey de yok :)) İyi kötü geçiyor bir şeyler. . 1 0 Yorumla
superpsikolog Takip Et Master Yaş: 46 , eic 53% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 19,5b cevap paylaştı. Hayatımın geneli. Bazen izliyorum bu filmi ağırlaştırılmış şekilde. Olan ve olmayan herşeye iyi ki diyorum. 1 0 Yorumla
u Bihteeerrr Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 5,6b cevap paylaştı. Bir çok şey geçti... Aşk, sevda, güven bir çok şey... 1 0 Yorumla
BirÇilekokusu Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl ya çok şey var valla... başrolde ben ve eski sevgililerim sdfsd. 1 0 Yorumla
Ǥнσsτ17 Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Gençliğim eyvah 🙂Hala daha yaşamadan geçip gidiyor 1 0 Yorumla
HerİsmiAlmışsınız Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl O kadar fazla ki... buraya kendimi açmak istemedim bir an. 1 0 Yorumla
blackleydi Takip Et Xper 6 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Ooo neler geçti bir ben var benden öte.. Hayatım cilt cilt roman olur anlatmaya kalksam. 1 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et FenomenMentor Yaş: 34 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 32,5b cevap paylaştı. Yıllar hızlı geçiyor 1 0 Yorumla
Herom44 Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 30% +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 471 cevap paylaştı. Merhaba , anlatsam film olur susuyorum. 1 0 Yorumla
movie_colic Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl 35 yıl film şeridi gibi geçti gitti.. 1 0 Yorumla
xunixx Takip Et Master Yaş: 26 +1 yıl Kişilik & Karakter konusunda 3,7b cevap paylaştı. İnsanlara olan güvenim 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar