Çapkın olduğumu bir çok kişiden duydum. Peki benim bundan neden haberim yok? Eğer öyle olsaydım bunu kesinlikle yetenek olarak görürdüm. Ancak öyle olmadığımı bildiğimden çapkınlığın bir bozukluk olduğunu söyleyebilirim. Kalp yerindedir ama doğru çalışmıyordur. Kalben sevmenin, bir şeyler hissetmenin savunucuları için bunu söyleyebilirim.
Tabi bana göre kalben değil, benliğinle sevmek diye bir şey vardır. Birini gerçekten seviyorsan ve onun sevgisini bütün damarlarında hissediyorsan, bu onu bütün benliğinle sevdiğin anlamına gelir. İşte tam da bu yüzden çapkınlık bir eksikliktir.
Merhaba, çapkınlık bence ne yetenektir, ne eksikliktir. Çapkınlık, ahlak yoksunluğudur yani bunu normal olarak karşılayamam. İlişkisi veya flörtü olmayan bir adam tabii ki de çevresindeki kızları beyninde tartacak ve kendine uygun mu değil mi onu düşünecek. Hepsiyle de belli ölçüde yakınlaşabilecek ama ilişkisi olup da bunu yapan insanlara maalesef saygı falan duyamıyorum. Her şeyin gönlünüzce olması dileğiyle...
Kime karşı sergilediğin önemli, kriter sahibi çapkın kaliteli bir çapkındır. Zevkine göre kadınlar seçer ve onlara yaklaşır. Bazen bu doğal gelişir iken bazen çok zorlama gider, yetenek ile değil, dürtü ve tercihlerle alakalıdır.
Herkes çapkın olamaz. Kimisi dile getirir kimisi içinde yaşar ama bence bir yetenek ve farkli bir aura gerektiriyor herkese de yakışmıyor aslinda yakışmıyor değilde bi enerji istiyor o durum herkesin üzerinde iyi durmuyor bu tarz karaktersiz durumlar 😂
Bana göre ikisi de değil. Bekarken çapkınımdır ben mesela. Bir gün onu beğenirim, diğer gün başkasını. Ama sadece bir kişiyle iletişime geçer, ona odaklanırım. İlişkisi varken çapkınlık yapmak eksikliktir bana göre.
Herkese mavi boncuk dağıtmak, insanların duygularıyla oynamak karakterdeki ve duygusal zekadaki eksiklikleri gösterir. Çapkınlığıyla gurur duyandan adam olmaz. Duygulu olabilmeyi eziklik, çapkınlığı yetenek addeden kadın veya erkek baştan eksiktir. Leyla ile Mecnun dizisinin Erdal Bakkal'ı da çok yetenekli bir şerefsizi oynuyordu. Çapkın deyince aklıma direkt o geliyor..🍀🍀
Çapkın erkek yalancı olmak zorundadır. Dürüst olsa kızlar bu öldürür 😄. Yalanla sürdürülen bir hayat ise ileri de yaşayacağı gerçek ilişkiye zarar verir. Şimdi 5 farklı kızla veya erkekle konuşmak iyi geliyordur onlara ama ileride aşık olduğunda pişman olacak. Bir insanın mazisi yalanla dolu olmamalı.
𝗔𝗰̧𝗹𝛊𝗸𝘁𝛊𝗿 bir insan bunu normal bir davranış Olarak görmesi ayrı bir zihniyet Ayrıca çapkın 𝗱𝗲𝗻𝗶𝗻𝗰𝗲 neden akla erkekler Geliyor bunu yapan binlerce kız var Yani 𝗙𝗟𝗢𝗥𝗧𝗢̈𝗭 🤔 İnsanın hamurunda olmamalı !
Hayatinda biri olduğu halde her gördüğüne koşuyorsa çapkın değil başka bir şeydir o..🤭 Çapkınlık ağzı iyi laf yapan, dikkat çekmeyi başaran, kurnaz falan filan biridir. Bence bu da biraz öz güvenli ve yetenekli olmasındandır.
yani şöyle söylemek gerek çapkınlık sonucu sürekli bi hatunla takılıyosa bu yetenektir ama boş boş karıya kıza bakıpda bi sonuç elde edemiyosa bu bi eksikliktir😂😂
Asla ama asla bir yetenek değildir. Şimdi şöyle eğer bekar hayatı yaşıyorsa ve hayatında birisi yoksa başkalarına sadakatsizlik etmediği sürece eksiklik değildir aksi takdirde büyük eksikliktir tartışılmaz.
Yavş*aklık ne zamandan beridir yetenek olmuş. Baştan aşağı karaktersizliktir. Böyle erkeklerle beraber olup sonradan ağlayan kadınlara da hiç acımıyorum ayrıca...
Yetenektir çünkü erkekler bir kadını idare edemiyor iken çapkın bir adam nasıl bir çok kadını idare ediyorsa gerçekten tebrik ederim o kişiyi 😉
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
Mesele hırsızlık aptal birinin yapacagı iş değil beceri ve zeka ister. Çapkınlıkta bir nevi hırsızlık beceri istiyor zeka istiyor madem becerikli ve zekisin bunu faydalı işlerde kullansalar ne güzel olur