Ya görselin tatlılığı.. Akışına bırakınca akıyor elbette. Kim zamanı durdurabilir ki? Bu kavramda zaman ile eş değerdir. İyi ya da kötü sonuçlarını göze alarak kabul etmektir. Akış kaderdir, akış insan.. Biz sandaldayız, alkış ise coşkulu bir ırmak. Yapacak bir şeyimiz yok bu konuda..
Akışına bırakılan şeyin su değil de kayık olduğunu düşünelim. Biz o kayığı yönlendirip gitmesi gerektiği gibi götürürsek bu akışına bırakmak olmaz. Ama doğru bir yol olur. Zarar ve ziyandan uzak bir yol... Bindiğimiz kayığa müdahale etmeden akışına bırakıp gidersek başımıza gelmeyen kalmaz. Yanlış yöne gidebilir, batabiliriz. Böyle düşününce, akışına bıraktığımız hayata müdahale etmeyince, karşımıza çıkacak olan musibetler elbette olacaktır. Belki ardından şansımız yaver gider. Belki de gittikçe belaya batarız. Hayatın kilit noktası doğru kararlar vermektir bu yüzden. Doğru karar verince doğru kapıları aralarız. Doğru kararlar vermek için hayata müdahale etmeliyiz. Akışına bırakınca akacak olan tek şey bizi bekleyen musibetler olur o halde.
İyi ya da kötü bir şekilde akıyor. Akıntıya karşı mücadeleye girince genelde sonu kötü bitiyor. Akıntı insanı yutuyor. O yüzden sakin olun ve yavaşça kendinizi akıntıya bırakın...
Akmazmı akmakla yetmez akıllandırır Yaptığın hatayı gösterdiğin iyi niyeti anlarsın Ama fazlasını ve bu süreçle eğriyi doğruyu Anlar çözer ona göre davranırsın ❥
Akmasa bile, uzaktan probleme bakma fırsatı buluyoruz, farklı bir bakış açısı edinebiliyoruz ve bu o problemin çözümüne ulaştırıyor. En azından yeniden denemek için enerji depolayacak bir an gözüyle bakmak lazım.
İstesek de akıyor istemesek de akıyor. Hayat bizi umursamıyor. Siz ölseniz de insanlar yaşıyor. Ve çevreniz olduğu gibi hayatına devam ediyor. O yüzden takmamak lazım.
Kesinlikle akıyor. Çünkü akışına engel olduğun zaman sana saygısızlık yapılıyor. Ego tavan oluyor. 1 kere adım atarım olursa olur, olmazsa da diretmem.
Rahat oluyor kafamda o kadar çok şey var ki son 2 3 aydır saldım akışına kendi kendime dedim Recep niye daha önceden bunu yapmadın sal gitsin akışına bırakmak iyidir 😊
Yok kuzum, özellikle dişçiye gittiğimde sormuştum herhangi bir zarara yol açar mı diye, hayır dedi. Hiçbir problem olmuyor yani, çok uzun zamandır kullanan biri olarak söylüyorum.❤️