Daha sonra uzun yola tövbe etmiş olabilirim 😃
Bugüne kadar yaptığın en büyük çılgınlık nedir?

Off... Var birkaç tane ama. 😂
En komiği -en azından benim için- komşularımızı korkutmaktı.
(Küçükken yapmıştım ama baya korkmuslardı, adam ise gitmeyip nöbet tutuyordu yani. Kaşla göz arasında bir şeyler deviriyor, bazı sesler çıkarıyor ve kaçıyordum. Zihinde canlandırması zor belki ama olay büyümeye başlayınca bırakmıştım dhdhdhdh Babam da ben olduğumu anlamış daha fazla devam edememiştim. Tabi hala bilmiyorlar. 😅
😂Babanın numarasını alabilir miyim? Öğrenmeye hakkı var bence 😃
Babam biliyor ya komşular bilmiyor, eski komşular 😂
😂 yeniler şanslı
Neyse ki bulaşmıyorum artık 😅
Ee bir zahmet 😃
- Show ana haberden iyi akşamlar,
Bugün bir sır perdesini araladık; yıllardır zillere basıp basıp kaçan kod adı: padişahın kızı yakalandı!
Mahalle huzura erdiğini ve bugünü her sene kutlayacakları duyurdu.
Zillere basıp kaçmak hafif kalır 😂😂
Ruh hastası 😃
Otobüs yolculuğu olayım var benim de. Herifle henüz manita vs değiliz. Zaten olmadık direkt evlendik ama sj. Bu şehirler arası otobüsle bi yere gidiyor ben de aynı arabaya bilet aldım bindim gidiyorum o nereye giderse gidecem. Tabi ötesinin hesabı yok ergenlik başa bela. Samsun da indi bi kıza sarıldı bu. Ben orada indim başka otobüsle yarı ağlaya yarı küfür ederek geri döndüm. Meğer o kız kuzeniymiş OMÜ de okuyormuş onu almaya gitmiş ahshssh
600 km yolu tamamen o sahneyi izlemeye gitmişim gibi oldu.
Çok acıklı 😃 ama gülüyorum, pardonn fkdkdkd
Sonra biz de çok güldük ama olaya değil canım sj
Lisedeyken arkadaşımın 10 sn seni boğmak olduğum demesi üzerine idaaya girip ilk sn de bayılıp yüzümü sıraya çarpıp dudaklarımın patlaması ve burnumun kırılması...
Hareket halindeki araçtan delirip arabadan kendimi atarken takla atmamız ve arkadan gelen tırın 1 mt mesafe kala anca durabilmesi, an an ölümü hissetmek..
Hep böyle uslu musun 😃
Hayır değilim tabii ki devam ediyor deliliklerim😇
😂
Cevap
16Cevap
Yüzme bilmediğim halde denize atlamak oldu
Hatırlamıyorum
Bugüne kadar yaptığım en büyük çılgınlıklardan biri kalbimin üstünü bıçakla çizmekti. Yapamadım ama bıçak kördü. İyiki yapmamışım kızıyorum kendimee. Yaptıran utansın.
Devasa bir gökdelenin tepesine çıkıp İstanbul'u seyretmiştim ve yükseklik korkumu orada yendim😌
Sevince de her hareketim çılgınlık olurr..
Yok hayır başka bir yerdi
Bizim oradaki bir yerdeydi babamın arkadaşından dolayı babamla bende gitmiştim orada öyle bir fırsat buldum yüksekti baya ama devasa dediğim bizim oranın en yüksek yerlerinden biriydi boğaz falan daha sonra daha yükseğini de tattım Çamlıca kulesi o zaten benim için tap noktaydı 😂
Oo kesinlikle git mükemmel bir yer karadenizi bile görüyorsun jsjskf
Şöyle bir düşündüm de aman aman bir çılgınlığım olmamış :D
Çılgınlık yapıp paramın büyük miktarını dolara yatırdım gibi 😃
😂😂
ay birçok çılgınlık yaptım ben. :D deli dolu çılgınımdır ziyadesiyle. bir defasında sabahın köründe tekirdağ'dan ailesi ile gelen sevgilimle buluşmak için sabahın köründe ta buradan kadıköy'e gittim ki asla da tek başıma gitmemiştim yolda kaç sefer kayboldum saçma sapan adamlara denk geldim Allah'tan yanımda arkadaşım vardı. kedilerinin bacağına bir şey olmuştu oradan veteriner ayarlamıştım ama o yol beni mahvetti.. ailem arar mı aramaz mı vs. düşüncesi varken bir de yol maceramız acayipti. :D
Sanırım şeydi lisedeyken sesimin kötü olduğunu bile bile seçmelere sesim güzel diye katılıp bi 20-25 kişinin ortasında sahnede mikrofonla müzik söylemekti mikrofonu ağlattım, yüz ifadelerini görmeniz lazımdı 😂
😂😂 Bu ne özgüven
Deli özgüveni var bende😂
Sabah işe gider gibi yapıp gitmemiştim. Kendime İzmir turunu layık görmüştüm deniz havası kahvaltı yürüyüş filan yapmıştım. İnsanın kendine vakit ayırması ve kendisini mutlu etmesi kadar daha güzel bir şey yok bu hayatta gerçekten çok zevkliydi bak aklıma geldi yakın zamanda yine yapacağım. 😂
Benim hayatım hep çılgınlık zaten
Kurusıkıyla okula giderdim
Okulda alkol satardım
Arkadaşın evine şaka olsun diye havai fişek attım bi ara
Bi ara yeni atanan hocaya çıkma teklifi ettim
Tabi bu dediklerime 3 4 yıl oluyor ben çok çılgınım zaten saymakla bitmez
Lisedeyken okul çıkışı aşağı inen yürüyen merdivenden yukarı çıkmaya çalışmıştım LCW da kadinda bana macera arıyorsun ama burası doğru yer değil demişti 😂shhshjs
Fkdkdk
roller coastera binmek, bungee jumping yapmak ve arkadaşımla saat 2 de motorda giderken bağırarak şarkı söylemek. O gün nasıl kaza yapmadığımızı hâlâ anlamıyorum. Söylediğimiz şarkı;
https://www.youtube.com/embed/uohgltV8uIoTurkiyeye arabayla gitmek 🙄 hem yorucu hem bunaltici ustelik bide hypervertigo olmustum allah kahretsin.
😃 Bela okuma okuma.
😅🙈 tamam
Gecenin yarısında annem sıkıldığı için yarın işim olmasına rağmen yaşadığım şehirden İstanbula gelip bir anne kız Türk kahvesi içerek muhabbetin belini kırmıştık. Ertesi gün işime uykusuz gitmiştim 😂 iyi ki kaza yapmadım ona dua ediyorum.
Knk otobüsle İzmirden Tiflise gitmiş biri olarak söylemeliyim ki 950 km hiçbir şey :DDD
Benim için, çok bir şey. d
12 saat bisiklet yolculuğu.
İzmir Bodrum.
Bana göre çılgınlık değildi ama benim haricimde herkes çılgınsın sen diyordu.
Şimdi bir zamanlar ayağımdaki patenlerle 5 kat merdiven çıkmıştım o zamanlar tabi ki sensörlü ışıklar yoktu apartmanda karanlıkta çıkmak vs.
Okula camdan girmek. Zehirli yılanı sopayla dürterek yön vermeye çalışmak ama suratıma atlamadı niye acaba.
Yüksek kayalıklardan denize atlamak
Ben yapamam bak bunu
Ben de öyle diyordum ama bir kere atlayınca bağımlılık yapıyor kfkrk
Fkdkd kesin ben de böyle olurum büyük ihtimalle
Kıyafetle duş almak. Çılgınlık mı keyif mi bilmiyorum ama😂
Sabaha doğru arkadaşlarımla caddede dans etmekti. Çok çılgın değilim ama içimden geleni yaparım...
Uçurum kenarında wc olması ve oraya girmem... Bence yeterli bir heyecan ve çılgınlık var.😂
Kankamla Sokakta bagıra sarkı soyliyerek dqns etmek
Millet deli olduğumu dusundu sanırım
Çılgınlık mı dersin aptallık mı dersin ama Türkiye'ye yerleşmek oldu 😂
Yolun ortasında twerk atmak di sanırım herkes bize bakıyordu
Bir ara aksiyon olsun diye gece gece otların arasından geçerlen bataklığa düşmüştüm😄
Lisede gizlice ders notlarımı değiştirmeye çalışmak.. bedeli ağır oldu ama. İşte..
13 yaşımda pedere küfür etmek baya büyük bir çılgınlıktı😂
arkadaşlarla araba kiralayıp İzmir diye çıktığımız yolda marmaris bodrum kuşadası yapıp hepsinde arabada uyumamız ve sarhoş olmamız diyebilirim :D arabayı nasıl bulduğumuzu hatırlayan yok
anlatmasam daha iyi. ^^
Anlat anlat
Nerden başlasam fjggkg
1995'den djdks
En büyük çılgınlığım doğmaya karar vermiş olmam fkfkg.
Fkdkd sağ ol
Çıplak yüzmek ve theresome/izlenme (cinsellik yaşarken)
Bileğime ve koluma çizik atmaktı ama ergenlikte yani bilmiyorum hoşuma gidiyordu.
Doğmam
Dünyaya gelmek.
Yağmurda ıslanmak 😀😀
1 ay yolculuk yaptım, km hesaplamadım 😃
Tek başıma roller coaster binmem olabilir ya
Günde 3 kere gişeden kaçtım ve trafik polisinin önünde 140 ile tek teker yaptım 😁
İtiraf etmem 🙄
Sen bir ara bir şey dedin sonra arkasını getirmedin
Beni tanıyor musun gibisinden
Sorduk herhalde. Neyse sorun değil
Tatilde anlik gelişen minik bir heycan oldu.
Ailemden gizli yurt dısına gittm
Abazaların üstüne tankımı sürdüm
Tatilde beyaz tanga bikini giymek
Kankamı yüzüme oturttum
yüksek bir yerden atlamıstım
Ülke değiştirmek
sprey boya ile karakolun duvarını boyamak
Hatırlamıyorum
Hatırlamıyorum
Yokk
hangi birini sayayım
Yapmadım