Eğer yalan söyleyeceksem çok güzel yalanlar söyleyebilirim. Hatta öyle güzel söylerimki, dolaylı yollardan girip çıkar, senaryomu yazar ve bırakırım.
Ha, bu yalanları belli durumlarda veya sevmediğim/nefret ettiğim kişilere söylerim. Aramın iyi olduğu, sevdiğim insanlara sonuna dek dürüst olurum. Sevmiyorum yalan söylemeyi.
Bu övünecek bir şey değil abi kabul ediyorum ama ben bi yalan söylerim var ya doğrusunu bile unutursunuz. Ve asıl tuhaf olan şu ki, söylediğim yalanlara gerçekten inanıyorum, gerçeğini unuttuğum bile oluyor yani o derece. Hani bazı insanlar bazı tuhaf hareketler yaparak yalan söylediğini belli eder ya işte ben sanki çok normal bir şeymiş gibi rahatça söylüyorum tedirginlik falan yok yani
Söyleyebilirim ama söylemem. Yalan söylemek için yalan söyleyeceğiniz kişiye doğruyu söylemekten korkuyo olmalısınız. Kimseden doğruyu söyleyecek kadar korkmuyorum. Doğruyu söylememem gerekiyorsa susmayı cevap vermemeyi tercih ediyorum daha çok
Ben muazzam yalan söylerim ve asla ben itiraf etmediğim sürece yalan söylediğim anlaşılmaz. Kurgusundan, oyunculuğuna, beden diline ve psikolojisine kadar müthiş hazırlarım. Doğaçlama ya da çalışılmış hiç farketmez.