Ailem o kadar kötü ki beni zerre anlamiyorlar zorla doktora götürüyorlar ve olmadığım bir hastalık teşhisi konuluyor ve o iğrenç iğneleri olmak zorunda kalıyorum kendi yaşıtım deli doktorlarının yanında dolanıyorum beni bir hayvan gibi görmelerine davranmalarını görmezden geliyorum. Sirf bu yüzden ölmeyi istiyorum diye Allaha kavuşmayı veya Allahin beni kurtarmasını istediğim için hastaligi artırıyorlar ilaçları yukseltiyorlar sevmiyorum bu dünyanın düzenini sevmiyorum onca vahşet olurken her yerde insanlar tecavüz istismar her türlü kötülüğün en alasını yaşarken sahte doktorları ve yalandan iyilik yapan insanları anlayamıyorum hepiniz yalansiniz yalancısınız hiçbir iyilik gütmeyen sahtekar yalancı tiplersiniz demek istiyorum. Ve tabi ki de medya psikiyatri sektörünü ilaç sektörünü tasvip eden bu sahte medyadan da nefret ediyorum.
Ve Ey Yüce Tanrım artık dünyada benim gibi acı çeken insanlar olmasın nolur artık kıyamet kopsun nolur demek istiyorum dualarımı kabul et.
Gecenin yarısında hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum ki yaşadıklarımı daha yazmadım bile.
İnsanlar sadece ve sadece kendi acılarını ve dünyaya at gözlüğüyle bakıp kendi yaşadıklarını görür başkasının yaşadıklarına ise tiyatro izliyormuş gibi bakar.
Ve Ey Yüce Tanrım artık dünyada benim gibi acı çeken insanlar olmasın nolur artık kıyamet kopsun nolur demek istiyorum dualarımı kabul et.
Gecenin yarısında hıçkıra hıçkıra Ağlıyorum ki yaşadıklarımı daha yazmadım bile.
İnsanlar sadece ve sadece kendi acılarını ve dünyaya at gözlüğüyle bakıp kendi yaşadıklarını görür başkasının yaşadıklarına ise tiyatro izliyormuş gibi bakar.
Güncellemeler
+1 yıl
burada ne canımsın var ya hemcinsim olduğu halde anlamadan dinlemeden yine at gözlüğünü takanlar var
Güncellemeler
+1 yıl
Gerı. zek. li lar
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar