Evet maalesef ahlaki değerleri düşük insanlar bu konuda böyle oluyor.. yani yetiştirilme şekli , büyüdüğü ortam , arkadaş çevresi etki edebiliyor.. İki taraftan bi tarafın böyle düşünmesi kötü bir şey ama karşılıklı olan bi hisse çekim vardır.. yanı karşılıklı hisler vardır.. Ama ahlaki değerler dışına çıkmamak lazım
Bu daha çok bazı erkekkerin ama nadiren bazı kadınların yaptığı bir şey sanırım. Konuyu ince ince o yöne taşırlar, karşısında ki kadını dartarlar. Kapıdan içeri yol var ise adım atmak isterler. Doğaları böyle, alt beyinden daha çok. düşünüyorlar maalesef.
Bilemem ama çevremde öyle insanlar denk gelmedim. Beklenti içinde olmalarından ötürü diye düşünürüm. Günümüzde kriter nedir? Beklenti , para , mevkii. Iyilik için illaki beklenti olmalı onlarik gözünde. Maalesef bu kafada insanlar kalite kalmadı maalesef.
Aslında her zaman öyle olmaz da bazen abla dediğin gibi abartılıyor konuşmak yerine ahlaklı olarak herkes öyle davransa konuşulmaz da beğen beğenme hiç bir şey dememek gerekir herkes özgür herkesin aileleri var yani ne bileyim her insanda yetisken birey
Bu tamamen kişilerin karsidakiyle sınır çizmemesineen kaynaklaniyor benimle niye kimse cinsel muhabbetleri acmıyor açamiyorlar 😀 bir laf vardır at sahibine göre kişner diye kadın olsun erkek olsun karsi taraftan o isigi almazsa bu tarz muhabbetlere girmez ha kendini bilmez hadsiz birisi de giriyorsa direkt yol verilmeli sert bir dille uyarılmalı
Karekter yoksunu insanlar bunu yapıyor.. Zaten geneli de ilk sohbet etmeye başladığında rengini ele veriyor.. O tarz insanlar zaten o düşünce de olduğu için bir şekilde konuyu oraya getirmeye çalışıyorlar..
Cinselliği belli bir dozda konuşmak pekala mümkünken, bunu tabu haline getiren kızları samimi bulmuyorum. Aylardır normal sohbet ettiğim pek çok kız var. Cinsellik de yerine göre konuşulur..